Inlägg från: lillapia |Visa alla inlägg
  • lillapia

    Någon som ska gifta 2013 sommar?

    johbeh skrev 2012-10-03 19:30:24 följande:
    Vad kul att det är fler som valt den 15 juni och hoppas på bra väder :)
    Ja hoppas jag med men jag har ändå kollat efter bröllopsparaply så ifall om det regnar.. :)..
    Det finns så många fina paraply.. 
  • lillapia
    lynn skrev 2012-10-03 15:57:35 följande:

    Vi gifter oss den 30e augusti 2013 och har lokalen samt kyrkan bokade. Dessa två punkter kändes mest bråttom eftersom det är många som bokar långt i förväg och det annars kan vara svårt att hitta något man gillar, men resten kännner vi inte lika mycket panik over. Jag tror nästa steg är färgtema, inbjudningskort (så att ens framtida gäster inte hinner boka upp sig på annat håll, speciellt om man gifter sig under semestertider) och klänning. Spännande!!!


    Spännande,, det känns kul att planera men det kan bli jobbigt men kul ändå :)
  • lillapia

    Gillar den söt klänning men finns det inte risk att tappa så det syns bröst?
    Jag har inte stor utan små som tjej på bilden. Hm.. Vad tror ni? Jag är fortfarande jakt efter brudklänningen men den klänning blev jag förtjust men är rädd att min bröst kommer syns.. :)




     
  • lillapia
    johbeh skrev 2012-10-03 21:31:04 följande:
    Vi valde den 15: e helt utan anledning. Hihi vi var inne på helgen innan men då är det studentfirande och helgen efter midsommar . Då föll det sig den 15 :) ni andra då?
    Jag valde 15 för det är precis på vårt 10 årsdag :). 
  • lillapia
    lillapia skrev 2012-10-04 09:31:29 följande:
    Jag valde 15 för det är precis på vårt 10 årsdag :). 
    Vi valde menar jag, haha
  • lillapia
    johbeh skrev 2012-10-04 09:39:34 följande:

    Lillapia


    Kanske ska tillägga att jag har varit till en brudaffär och testat klänningar för att se vilken modell som passade mig bäst och det var nog tur det! Då jag kom fram till att jag har alldeles för kort överkropp (haha) och en del klänningar inte alls passade den kroppsformen.


    Vilken tur att du provade :). den hemsida som jag hittade söt klänningen stod att jag ska mäta mig och lämna in till dem så de syr det, att vi ska maila varandra.. 
    Men jag ska i allafall gå in butik och provade olika så kan jag se vilka som passar mig :).  
  • lillapia
    Ri 2013 skrev 2012-10-04 09:40:29 följande:
    Den kommer vara sydd efter din kropp och om du dessutom har en inbyggd korsett ska den sitta bra hela dagen/kvällen. Så tror inte att du behöver oroa dig :)
    Okej, bra då :).. 
  • lillapia

    Jag har beställt en klänningen, känns pirrigt i mage just nu och nu letar jag efter örhängen som ska passar till brudklänningen, vill gärna ha vit pärla med lite glitter, vet ni vart kan man kolla på? 
    Gärna via nätet..
     

  • lillapia
    CoG skrev 2012-10-08 14:43:13 följande:
    vilken prisklass?
    Googla på det du söker.
    Jag vet inte hur chanti har det med pärlor....
    Det ska inte kostar mycket utan gärna max 0 till 300 kr :). Det behöver inte vara äkta heller. =). 
  • lillapia
    CoG skrev 2012-10-08 14:43:13 följande:
    vilken prisklass?
    Googla på det du söker.
    Jag vet inte hur chanti har det med pärlor....
    johbeh skrev 2012-10-08 16:52:32 följande:
    Lillapia Vad kul! Min klänning är skickad från Kina så jag väntar ivrigt :)
    Vad kul, när kommer din klänningen, min kommer ca slutet av okt.. :)
  • lillapia
    MariaochDaniel skrev 2012-10-08 19:42:36 följande:
    Här är det en till som ska gifta sig den 15 juni. Och längtar redan!
    Vi har kommit ganska långt. Vi bokade kyrka och lokal för någon månad sedan. Vi har valt transport, ring och jag har köpt min klänning. Jag tänkte bara kika på lite klänningar men blev kär i en, så det fick bli den! =)
    Jag fick en son för 11 veckor sedan så jag hoppas på att gå ner lite i alla fall tills bröllopet men det är snörning i klänningen så det borde inte vara något problem.

    Hur gör ni andra med fotograf? Vi velar lite, men vi tycker att 7000för endast porträttfotografering är hutlöst dyrt. Antagligen kommer vi att hyra in en hobbyfotograf som tar bilder innan och under vigseln och två gäster som tar resten av kvällen.

    //Maria
    Å du också 15 juni, vad skoj. 
    Jag födde oxå min andra son i februari och har gått ner vikt, nu har jag bara ca 4 kg kvar och jag beställde också snörning klänningen. 
    7000 kr är dyrt för att bara porträttfotografering, vi har bokat en fotografering för 6000 kr för halva dag som ingår detalj bilder på ringar o annat, och före vigsel och efter och även porträttfotografering. 

    Hur har ni löst nu med fotografering? / Pernilla 
  • lillapia
    Kaffegrus skrev 2012-10-09 22:12:23 följande:
    Åh, ändå en 2013-tråd. Dem gör mig så glad då jag kan skriva om bröllopet 1000 gånger per dag om jag fick. Jag blir så inspirerad när jag läsar vad alla andra har gjort. Vi har också datum 13 juli 2013. Tycker den är fin. Enligt min filipinska styvmoder är 13 en bra siffra i förbindelse med bröllop. Så jag väljer att tro på det häller än all olycka kring 13.

    Pagnie: Vad kul att läsa hur långt du har kommit. Speciellt då vi är datumsystrar Jag blir superinspirerad och vill göra mer själv. Och din lokal är ju över alla drömmar! Fantastiskt!

    lillpia: Klänningen är ju otrolig fin! Jag har också små bröst och har provat axelbandslösa klänningar. Dem sitter bra, så länge det är rätt storlek. Ingen fara för att visa mer än vad man vill för släkt och vänner på sin speciella dag  

    Vi har bokat Sävargården som lokal. En jättefin herrgård med oerhört hjälpsom personal. De tar hand om allt vi ber dem om. Härligt! Jag vill ju bara slappa av och njuta dagen. Inte stressa, duka, städa eller tänka. Jag lånar Pagnies fina lista
    Så lokal är boket där det ingår
    - mat av kocken Fredric Andersson med vinpaket
    - Personal
    - brudskål
    - lokalen
    - dekorering och dukning (dock inköpt av oss) Klänning är så godt som bestämt Slöjan är köpt Kyrkan är bokad Fotograf är bokad Färgtema är bestämt Save-the-date-kort är skickat Inbjudningskort är bestämt Tärnor är utsedda, men har inte hunnit meddela alla än, vet dock att de ställer upp Marskalker är utsedda,  Toastmaster är utsedd Näbb är mer eller mindre bestämt Ringbärare och bibelbärare är utsedd (Har två söta små bröder på då 4- resp. 8 år) Dekorationer till borden är köpta (Det mesta i alla fall) Vigselring ska jag designa själv med utsedd smyckesdesigner Värdpar är utsedd Sångorskor till vigseln är utsedda samt sång, 3 fina vänninnor med vackra röstar Bokat tårtbakare och tror jag vet "design" på den Bokat DJ Massa, massa tyll är inhandlat Smyckent ill tärnorna är köpta Favors är bästamt Blomkorg och hårpynt till näbb är köpta Bildekoration är bestämt (dock inte bil...) Inmarch och utmarch är bestämt Sätt att heta upp festen lite kluras på och vissa moment är bestämt.
    Min största irritation är skorna som jag inte hittar NÅGON stans! Vinröda satinskor är ingen enkel sak. Men det kanske löser sig kring jul
    Vad roligt att ni har hunnit gjort så mycket.. 
    Skor är svåraste tycker jag för jag vill gärna ha rosa skor men vill inte ha högklack utan gärna ballerinaskor eller små klack. 
    Vi får se om jag kommer hittar det.. :)
  • lillapia
    Pagnie skrev 2012-10-16 10:07:28 följande:
    det där med skor är inte lätt. jag vill ha blå ballerinaskor helst virkade. hittade ett par jättefin förut men dum som jag var så köpte jag dom ju inte. klantarsle vill jag nog kalla mig själv. men men det är bara att leta vidare. Jag vill inte gärna ha klack på mina eftersom att hur dumt det än låter så vill jag verkligen inte bli längre än min blivande på bröllopsdagen. känns verkligen fel för mig. så har jag hög klack så blir jag nog det.
    Aj men du kommer säker hittar någon till slut :). 
    Ja förstår dig, jag är kort 160 cm men vill ändå inte ha högklack för jag kan inte gå annars och jag vill ha bekväma skor så slipper jag får ont. :).
  • lillapia
    johbeh skrev 2012-10-17 08:22:41 följande:


    Såhär blev min klänning från jenjen. Jag är jättenöjd, jag ville ha en relativ enkel klänning utan bling bling eftersom jag valt att ha bolero till då jag har ett fult ärr på ryggen. Riktigt välgjord och många lager av underkjol och kjol. Dock var det längre släp än vad jag trodde så jag ska nog beställa en kortare klänning till festen :)


     


    Å vad fin :). och skor också. :) Hur känns att bära klänningen, härligt eller? :).
  • lillapia

    Hej alla. 
    Vad kul att många ska gifta sig..
    Jag har klänningen här hemma och är nöjd men nu har jag hittat en annan som jag är kär, fan också..
    Jag funderar på att köpa annan klänningen och sen kan jag se och jämför vilka som är bäst och sälja en.. Eller vad tror ni? :).
    Jag bestälde hos shopindream.com. och fick en underbart klänning, det passar mig perfekt och otroligt att det är inte så dyrt, jag valde snörning..

     

  • lillapia

    Kaffegrus:
    Å fin med vintage stil, gillar det jag med..
    Spets klänningen är superfin, underbart, men det är du som ska bestämma själv. =).
    Jag skulle välja den spets klänning om min putmage inte står i vägen, haha..  
    Lycka till. 

Svar på tråden Någon som ska gifta 2013 sommar?