Inlägg från: Pagnie |Visa alla inlägg
  • Pagnie

    Vi gifter oss också 2013. 13 juli närmare bestämt.


    Vi har bokat lokal där det ingår
    - mat
    - Personal
    - välkomstdrink
    - Fruktbuffe
    - chokladfontän
    - Dj
    - Kameraman
    - fotograf
    - lokalen
    - dekorationer (stolsöverdrag, rosetter, dukar, linneservetter o liknande
    - Blommor (i kyrkan, i lokalen, utanför, på borden, till marskalkerna + brudgum till mina tärnor och till mig)
    - Limousine
    - Tårta
    - Brudbordet
    Och säkert något mer som jag glömt Klänning är köpt Kyrkan är bokad Extra fotograf är bokad Färgtema är bestämt Inbjudningskort är bestämt Tärnor är utsedda Marskalker är utsedda Toastmaster 1 av 2 är utsedda Hotell för bröllopsnatten är utsett Näbbar är utsedda Ringbärare är utsedd Dekorationer till borden är köpta

    Ja jag har säkert glömt något men detta är i alla fall det jag kommer på nu som är gjort.

  • Pagnie

    det där med skor är inte lätt. jag vill ha blå ballerinaskor helst virkade. hittade ett par jättefin förut men dum som jag var så köpte jag dom ju inte. klantarsle vill jag nog kalla mig själv. men men det är bara att leta vidare. Jag vill inte gärna ha klack på mina eftersom att hur dumt det än låter så vill jag verkligen inte bli längre än min blivande på bröllopsdagen. känns verkligen fel för mig. så har jag hög klack så blir jag nog det.

  • Pagnie

    ja jag hoppas verkligen att jag hittar liknande igen. men jag har ju tid på mig i alla fall. men det känns ju inte som att skorna är det viktigaste för dom syns ju inte så där jätte mycket ändå. men lite i alla fall. Så som sagt jag hoppas att dom kommer tillbaka till våren.

    Och som ni säger man vill ju kunna gå när bröllopet lider mot sitt slut.

  • Pagnie

    snart så flickor. Idag var vi iväg och kollade in kyrkan som vi ska vara i. sen hade vi möte med han som fixar dekorationer. så skönt att sätta sig ner i någons soffa och bara peka. haha.

    så vi har bestämt stolsöverdrag, rosetter, blommor till mig, mannen, tärnor, marskalker, närmaste familjen, gästernas bord, vårt brudbord, kyrkan, utanför lokalen. Samt att vi bestämt vilken dekoration vi ska ha bakom brudbordet. vi ska ha ett vattenfall bakom oss. kommer bli jätte häftigt.

    hämtar färdiga klänningen 17 april. Slöjan hämtade jag hem nyss. smycken är klara då jag hittade ett underbart armband med swarovski kristallet.

    limousinen är bokad. tårtan är bestämd, mannens kläder är fixade han kommer ha en frackcoat/longjacket.
    ringarna ligger här hemma. solist är fixad och egen organist.

    de 3 fotograferna är bokade och klara plus 1 kameraman.

    ja allt är nog klart helt enkelt. ;) inbjudningarna är ute. Osa är 31 maj. så det är ju sådana saker kvar som bordsplacering och köpa hem såpbubblor och ris. ;)

    Snart snart snart!!!

Svar på tråden Någon som ska gifta 2013 sommar?