Inlägg från: Kaffegrus |Visa alla inlägg
  • Kaffegrus

    Någon som ska gifta 2013 sommar?

    Åh, ändå en 2013-tråd. Dem gör mig så glad då jag kan skriva om bröllopet 1000 gånger per dag om jag fick. Jag blir så inspirerad när jag läsar vad alla andra har gjort. Vi har också datum 13 juli 2013. Tycker den är fin. Enligt min filipinska styvmoder är 13 en bra siffra i förbindelse med bröllop. Så jag väljer att tro på det häller än all olycka kring 13.

    Pagnie: Vad kul att läsa hur långt du har kommit. Speciellt då vi är datumsystrar Jag blir superinspirerad och vill göra mer själv. Och din lokal är ju över alla drömmar! Fantastiskt!

    lillpia: Klänningen är ju otrolig fin! Jag har också små bröst och har provat axelbandslösa klänningar. Dem sitter bra, så länge det är rätt storlek. Ingen fara för att visa mer än vad man vill för släkt och vänner på sin speciella dag  

    Vi har bokat Sävargården som lokal. En jättefin herrgård med oerhört hjälpsom personal. De tar hand om allt vi ber dem om. Härligt! Jag vill ju bara slappa av och njuta dagen. Inte stressa, duka, städa eller tänka. Jag lånar Pagnies fina lista


    Så lokal är boket där det ingår
    - mat av kocken Fredric Andersson med vinpaket
    - Personal
    - brudskål
    - lokalen
    - dekorering och dukning (dock inköpt av oss) Klänning är så godt som bestämt Slöjan är köpt Kyrkan är bokad Fotograf är bokad Färgtema är bestämt Save-the-date-kort är skickat Inbjudningskort är bestämt Tärnor är utsedda, men har inte hunnit meddela alla än, vet dock att de ställer upp Marskalker är utsedda,  Toastmaster är utsedd Näbb är mer eller mindre bestämt Ringbärare och bibelbärare är utsedd (Har två söta små bröder på då 4- resp. 8 år) Dekorationer till borden är köpta (Det mesta i alla fall) Vigselring ska jag designa själv med utsedd smyckesdesigner Värdpar är utsedd Sångorskor till vigseln är utsedda samt sång, 3 fina vänninnor med vackra röstar Bokat tårtbakare och tror jag vet "design" på den Bokat DJ Massa, massa tyll är inhandlat Smyckent ill tärnorna är köpta Favors är bästamt Blomkorg och hårpynt till näbb är köpta Bildekoration är bestämt (dock inte bil...) Inmarch och utmarch är bestämt Sätt att heta upp festen lite kluras på och vissa moment är bestämt.
    Min största irritation är skorna som jag inte hittar NÅGON stans! Vinröda satinskor är ingen enkel sak. Men det kanske löser sig kring jul
  • Kaffegrus

    Jag vurderar att köpa skor från någon amerikansk nätsida då jag inte hittar något som hälst på svenska sidor. Men mina fötter är så konstiga.. Har storlek 38 i längden, men mina fötter äs så breda, så jag måste i bland ha en större storlek för att kompensera. Så det är ju rätt viktigt i mitt fall att prova skorna Tungan ute

    Men va kul med virkade ballerinaskor. Hoppas du hittar några sådana igen. Lät ju så gulligt. Annars älskade jag lillpias tips på hennes blogg: att göra egna bröllopsskor.


  • Kaffegrus

    Haha, jag känner igen det Glad Här är också ganska mycket klart, så nu väntar en lugn period. Känner mig lite rastlös och undrar om jag har missat nåt. Det är ju så kul att planera, så nu bara klickar jag meningslöst på runt bröllopstorget och hoppas att jag ska komma på något..


  • Kaffegrus

    Jag postar här också då jag känner mig lite villrådig..

     Åh... Nu har jag en klänningkris också Skäms Eller kris kanske det inte är, men lite beslutsamhetsångest. Under resans gång har bröllopet bara blivit en modern vintage stil utan att det var planen. Och jag inser att jag tycker om detta riktigt mycket. Sävargården har lite vintage miljö, 



     Vår bil är vintage (som denna, men i svart)


     Mina inspirationsbilder på foton menade min fotograf att var i lite vintage stil


     Och det jag hade tänkt mig som bordnummerram har ju också en vintage stil


     Så då är problemet att detta är klänningen jag har köpt som jag verkligen gillar


     Og detta är en klänning som en kompis kompis säljer för bara 1000 kronor och som jag också tycker är sjuuukt fin och kanske skulle passa bättre in i vårt tema. 


     Jag älskar ju spets och har på mig det ganska ofta, så det hör liksom till min stil. Men jag är rädd det är lite för mode nu och kommer vara som puffärmar och överdreven gräddbakelse om tjugi år och att jag behöver skämmas över våra bröllopsfoton. 

    Jag är ganska klassisk i min stil, så klassiskt har varit mine värdeord hela vägen, men det är inte alltid så lätt att veta vad som är klassiskt. Vad tror ni? Hjääälp! 
  • Kaffegrus
    Juli2013 skrev 2012-11-21 19:01:33 följande:

    Åh vad fina grejer, jag älskar också vintagestil och er festlokal, bil osv passar ju perfekt ihop! Glad


    Jag tycker du ska strunta i vad som kommer vara modernt om 20 år, välj det som du tycker är snyggt nu och det du trivs bäst i, det tänker jag göra (och jag är heelt insnöad på en spetsklänning! snyggt och romantiskt, på något sätt) Klänningen längst ner är ju sjukt snygg!!


     


    Tack Jag är faktisk riktigt nöjd med allt det. Blir en fin helhet.

    Det största problemet kanske inte egentligen är  vad som händer om 20 år, men jag tänker onödigt mycket på det också Tungan ute

    Men vad tror ni krashar klänning nummer ett helt? Behöver flera åsikter känner jag då jag själv är helt blank på denna fråga. Tycker om både klänningarna så mycket! Vill ha båda, men skulle aldrig hitta på att byta under dagen, så jag måste välja en..
  • Kaffegrus

    Tack alla för era råd! Jag känner mig helt lost och är så tacksom för BT i dessa tider.

    Jag tänker precis som er, att klänningen behöver vara min stil och kännas som MIG. Och det är klart jag ska välja själv Flört Behöver bara lite hjälp på travet före jag klarar av det. Men jag är liksom lite osäker på vilka av dessa som är min stil. Den första föll jag för direkt när jag var helt i början av planeringen. Det fanns ingen tvil om att jag skulle ha den trots att jag inte visste något om resten av detaljerna. Nu som detaljerna kommit på plats tycker jag att den andra är lika bra, men på ett annat sätt. 

    Det som är mig och min stil är klassiskt utan tvivel. Men det tycker jag både dessa är. Klänning nummer två känns lite mer vuxen dock och det tycker jag om. Medan klänning ett kan jag leka och vara lite barnslig i. 

    Jag kanske får vurdera ett förslag i Umetråden: att byta före middagenTungan ute Som Kim Kardashian...

    Just nu tror jag att jag gör som du säger Tin: att släppa det helt och se på det med nya ögon några dagar senare. Så ka jag också fundera på vad jag hoppas att mina vänner ska säga. Bra idéer


Svar på tråden Någon som ska gifta 2013 sommar?