• johbeh
    Äldre 3 Oct 12:11
    15327 visningar
    90 svar
    90
    15327

    Någon som ska gifta 2013 sommar?

    Hej hej!


     


    Vi ska också gifta oss den 15 juni! Vi har bokat kyrka och restaurang. Klänning är beställd och skor har jag. Sedan har vi inte gjort så mycket mera :).. Lite stiltje just nu även i juni tråden tyvärr.

  • johbeh
    Äldre 3 Oct 14:37
    #12

    lillapia


    Vi bokade till klockan 14:00 då vi har valt att ha barn med så länge de håller i :).


    Våra planer för tillfället är 50 bjudna men just nu vacklar vi då vi inte har bjudit några kompisar inom det antalet. Vi har några kompisar vi bra gärna skulle vilja ha med. SÅ restaurangen vi har prel. bokat tar 820 per kuvert då ingår alkohol. Men vi har efterfrågat priser för barn och de som inte drickar alkohol men ej fått svar. Då blir jag lite PUTT.. haha... så nu funderar vi åter på att hyra en lokal med tallrikar och allt som behövs och bjuda på buffe.


    Vi står och väger med andra ord :)


     


     

  • johbeh
    Äldre 3 Oct 19:30
    #21

    Vad kul att det är fler som valt den 15 juni och hoppas på bra väder :)

  • johbeh
    Äldre 3 Oct 21:31
    #26

    Vi valde den 15: e helt utan anledning. Hihi vi var inne på helgen innan men då är det studentfirande och helgen efter midsommar . Då föll det sig den 15 :) ni andra då?

  • johbeh
    Äldre 4 Oct 09:37
    #31
    lillapia skrev 2012-10-04 09:30:18 följande:
    Gillar den söt klänning men finns det inte risk att tappa så det syns bröst?
    Jag har inte stor utan små som tjej på bilden. Hm.. Vad tror ni? Jag är fortfarande jakt efter brudklänningen men den klänning blev jag förtjust men är rädd att min bröst kommer syns.. :)


     


    Jag har läst de andra trådarna och risken att det ska falla är liten verkar det som :). Jag har själv valt en klänning utan band/ärmar.


    Vi har varit ihop i fem år till sommaren :)..


    Jag funderar på om vi brudar i juni ska ordna en tråd som heter "Juni 2013" utan frågetecken ?

  • johbeh
    Äldre 4 Oct 09:39
    #32

    Lillapia


    Kanske ska tillägga att jag har varit till en brudaffär och testat klänningar för att se vilken modell som passade mig bäst och det var nog tur det! Då jag kom fram till att jag har alldeles för kort överkropp (haha) och en del klänningar inte alls passade den kroppsformen.

  • johbeh
    Äldre 8 Oct 16:52
    #39

    Lillapia Vad kul! Min klänning är skickad från Kina så jag väntar ivrigt :)

  • johbeh
    Äldre 17 Oct 08:22
    #54


    Såhär blev min klänning från jenjen. Jag är jättenöjd, jag ville ha en relativ enkel klänning utan bling bling eftersom jag valt att ha bolero till då jag har ett fult ärr på ryggen. Riktigt välgjord och många lager av underkjol och kjol. Dock var det längre släp än vad jag trodde så jag ska nog beställa en kortare klänning till festen :)


     

  • johbeh
    Äldre 17 Oct 08:27
    #55


    Här kommer mina skor de kommer från vagabond med liten klack. De är mycket mörkare i verkligheten och jag gillade att klacken är klädd då de ger ett mer intryck av att vara "finsko" enligt mig!!
    Jag beställde en storlek större än vanligt. Jag har storlek 36 men breda fötter och storlek 36 innebär smalare skor. 37:orna var liiiite förstora men jag tror de blir bra då jag har lite att svullna i när dansen kommit igång..
  • johbeh
    Äldre 17 Oct 10:22
    #57
    lillapia skrev 2012-10-17 09:53:05 följande:
    Å vad fin :). och skor också. :) Hur känns att bära klänningen, härligt eller? :).
    Oooh... jag var svettig kan jag avslöja .. haha... Allting känns så verkligt!! Att vi ska gifta oss...
  • johbeh
    Äldre 17 Oct 11:13
    #59
    Kaffegrus skrev 2012-10-17 10:31:18 följande:
    Johbeh: Härligt att du har hittat både klänning och skor. Då är ju nästan hela outfitten klar. Blir lite misunnsam Tungan ute Klänningen var jättefin och satt fint på dig. Och jag gillar färgerika skor till en vit klänning. Stort grattis till dig!

     


    Tackar, det känns bra men lite snopet. Jag beställde klänning och var beredd på att inte vara helt nöjd och beställa en ny. Min mammas idé. Men den var min typ av klänning!! Så nu liggerr bröllopsplaneringen lite på is känner jag och det är lite tråkigt. Men det tycker inte min sambo ;)

Svar på tråden Någon som ska gifta 2013 sommar?