• Daludd

    Gästlistan, ett mycket känsligt ämne. Lång TS.

    Det är standard att man bjuder etablerade par, vare sig man har träffat dem eller ej. Är de förlovade är det extremt ovanligt att inte bjuda dem, verklige "out there" liksom.

    Förstår att man kan känna att man inte träffat dem osv, men det spelar ingen roll, det är väl en bra början? Regeln om etablerade par handlar väl liksom om att man ska slippa tillfälliga förbindelser, men har några varit tillsammans i över ett år så kan man ju börja anstränga sig för att lära känna, och inkludera, sina vänners respektive.

    Tycker personligen att det är roligare att ha min partner med mig. Vill man gå själv kan man bestämma det inom paret. Det är liksom lite otrevligt att tvinga isär folk på sådana tillställningar.

    Det är också oförskämt att försöka detaljstyra hur folk ska vara eller tänka genom att bjuda eller inte bjuda deras partners. Självklart påverkar partnen ens eget humör men herregud det har ju inte ni med att göra. Ska ni inte bjuda partners så bjud inga, att selektera ut några känns skitkonstigt - som att den ena vännen är mer värd än den andra, alternativt som du själva säger att din partner gillar vi men inte din.
    Jag vet ärligt talat inte vad jag hade ansett om en s.k. "vän" som betedde sig så mot mig genom en inbjudan.

    Det var min reflektion :) 

Svar på tråden Gästlistan, ett mycket känsligt ämne. Lång TS.