• Alylly­ra
    Äldre 30 Sep 12:40
    5943 visningar
    12 svar
    12
    5943

    Tips på bröllopsresa i Europa?

    Yasuragi är helt underbart, ett litet mini-Japan över helgen. Har inte så många andra tips tyvärr, kom precis hem från ett ganska folktomt Spanien, det är mycket lugnare efter att spanjorerna har haft sin semester i augusti. Men jag vet ju att ni inte kan åka i september... Azorerna är annars helt underbart, vacker natur och massa spännande saker att göra. Tror flygningen tar ca 5h, så det är ju inte mycket längre än till södra Europa...

  • Alylly­ra
    Äldre 2 Oct 09:18
    #11

    Azorerna är kanske dyrt att åka till (har ingen aning längre, jag var där för typ 10 år sen och då betalade vi nästan 8000 kr/person för en veckas charter) men det är billigt att äta och dricka! Vi hyrde cyklar och cyklade runt en del, tungt som f*n med mycket backar, men fantastisk naturupplevelse!

    Kroatien är också riktigt fint, kan vara en del folk där dock :) Men fördelen med Kroatien är att man har en hel kustremsa att bo efter (det ligger typ byar överallt längs kusten), så man måste inte välja just den turistigaste byn. Man kan också åka ut till nån ö och bo där.

     Italien är ju också en höjdare! Bra tips av pulmonate där, jag blev riktigt sugen på att sticka själv :)
    Annars tänkte vi nog dra till London på bröllopsresa, jag har aldrig varit där och vi är båda väldigt förtjusta i musikaler, så det blir nog några sånna... Men inget är bestämt än, vi får se.

Svar på tråden Tips på bröllopsresa i Europa?