• fotograf01

    "Varning för Bröllopstorget"

    Koloratur skrev 2012-09-26 22:20:22 följande:
    Det här med att nästan alla inlägg i denna tråd är skrivna av helt nyblivna medlemmar från dagens datum mellan 20.00 och 21.00, borde inte det ses som lite suspekt..?  
    Hej. Jo jag blev precis medlem ikväll. Är fotograf. Tror att de andra som lämnat kommentarer också är fotografer eftersom tråden om wilmafoto är skälet till att folk reagerar så oerhört starkt. det finns alltid 2 sidor av ett mynt och bröllopstorget tog bort hennes väldigt sakliga svar på all galla som spytts på henne. I den ovanämnda tråden.

    Jag har aldrig brytt mej om att skaffa en inloggningsbehörighet här eftersom jag inte planerar mitt bröllop.

    Jag har däremot blivit tillsagd av säljare på bröllopstorget att min verksamhet inte har en chans att lyckas om jag inte betalar 3000 om året för att listas i deras register. Känns ju som en ganska klumpig och inte särskilt trevlig försäljningsmetod. Jag är INTE listad på bröllopstorget. Affärerna går bra och jag är mycket medveten om att kundrelationer är viktigast av allt. Louise's svar blev alltså bortplockat och det kan ju inte betecknas som etiskt. Sen hur hela historien hänger ihop känns oviktigt. Alla måste få komma till tals annars är det ju inget forum utan en ganska okonstruktiv samlingsplats för negativitet.

    Lousies svar syns nu igen, men detta efter mycket mailande från alla håll och kanter till bröllopstorget under dagen. Många leverantörer - många kunder till bröllopstorget upprörs över detta. Är det så konstigt?

    MVH
    Lena Larsson 
  • fotograf01
    Kotthare skrev 2012-09-26 22:37:00 följande:
    Alla ni fotografer som blivit medlemmar ikväll, visst gillar ni när vi skriver i forumet om hur nöjda vi är om er? Eller vill ni att omdömen om enskilda företag ska förbjudas helt? 
    Absolut inte. Vad som har upprört är att Louise & andras kommentarer har tagits bort när andra omdömen än negativa har angetts eller Louises syn på saken. Klart att man ska kunna ventilera om man är missnöjd med en tjänst. Alla dar i veckan, men att bara en sida av storyn får höras är ju väldigt diskriminerande. Därav uppgivenheten och besvikelsen. 
  • fotograf01

    Fast är det inte lite det som är problemet? Om man inte får besvara som företagare hur ska då 2 sidor kunna höras? Tråden om Wilmafoto är ju allt annat än reklam för henne, tvärtom skulle jag vilja påstå. Man ser ju tyvärr i tråden att det finns någon som har försökt nyttja en tråkig situation till sin fördel genom just smygreklam. Väldigt tråkigt. 

    Jag har ju som sagt tagit upp detta med bröllopstorget förr eftersom jag och andra tycker det är besvärande. Bröllopstorget vill ha våra (leverantörernas) pengar, men vi har ingen rätt att öppet bemöta kritik. Känns ju inte särskilt kul att betala för den lilla tjänsten - något jag heller inte gör, det här är mitt första inlägg på BT. Inlägget är inget försvar mot vare sej Wilmafoto eller hennes kund. Har ingen aning om vad som hänt. Jag tycker bara det är rättvist om man får bemöta kritiken. 2 Sidor är bättre än en, och om Louise inte får underteckna med sin riktiga identitet eller kontaktuppgifter blir det ju mindre trovärdigt. Inlägget är ju inte smickrande för henne så att kalla det reklam känns ju lite långsökt.  

    Nu lämnar jag tråden. Lycka till med allt bröllopsplanerande & ha det toppen.

    Lena  

Svar på tråden "Varning för Bröllopstorget"