• PiaB

    "Varning för Bröllopstorget"

    Jag kan bara hålla med alla. Men jag tänker vara kvar här eftersom jag fått mycket hjälp i bröllopsplanerandet, och jag hoppas att jag hjälpt någon.


     


    Men självklart borde en påhoppad människa få ge sin sida även om det är en näringsidkare. Nu har ju det skett äntligen och jag kan bara hoppas att hon inte skadats alltför mycket.


     


    Som forumanvändare har man en oerhört stor skyldighet att tänka på vad man skriver. Både som trådstartare eller skrivandes i trådar. Dessutom måste man ju kunna tolka det man läser. Man kan inte bara tro blint på en sida, för man har bara just en sida. Inte för att man ska tro att alla ljuger. Men alla tolkar olika. Två personer kan läsa samma text och tolka den helt olika. Det kan bli missförstånd, man hör/ser inte allt. Det ligger mycket i uttrycket "man hör det man vill höra".


     


    Bröllopstorget bör defintivt se över hur de tillåter trådar att urarta och när det är dags att stoppa. Men vi användare måste också sålla i det vi läser. Vi kan inte sitta och oja och fya över innehållet i en trådstart som är så enkelriktad och tro på varenda ord och sprida ryktet vidare. Det finns två sidor.


     


    Alla har ett ansvar. Både Bröllopstorget och brukarna


     


     


Svar på tråden "Varning för Bröllopstorget"