Inlägg från: Hockeytjejen |Visa alla inlägg
  • Hockeytjejen

    så ledsen =(

    sitter här med tårar som bara rinner....trodde inte jag skulle bli så ledsen som jag blev!

    Det är så att jag vill ha min bonusdotter som tärna hon kommer vara 10 år när vi gifter oss och våran dotter som brudnäbb och ändas dom två....både min och sambons familj tycker det är en fin tanke och låter jätte bra men nu så har bonusen berättat det för sin mamma och vem kan klandre henne för att vilja berätta en sån sak och jag fick nyss ett telefon samtal från mamman som källde ut mig efter noter och jag skulle ha klart för mig att hennes dotter skulle då fan inte vara med i vårat brudfölje...och om det är så att vi inte tänker om så kommer bonusen inte få vara med på bröllops dagen!

    både jag och smabon vill ha henne med i följet och hon vill så gärna vara tärna också så vad gör vi?
    ska vi ljuga för hennes mamma  och gra som vi bestämt eller ska vi neka bonusen att vara med i följet??
     gud allt känns så jobbigt, kan inte tänka klart känner jag!

    skulle ni neka erat barn att vara med i ett brudfölje om ni hade separerat från era killar och han skulle gifta om sig? 

  • Svar på tråden så ledsen =(
  • Hockeytjejen

    dom har delad vårdnad och sambon ska ringa och prata med henne när han komer hem.
    då vi gifter oss så är det "våran" helg att ha henne och det var vi någa med när vi bestämde datumet så det inte skulle bli bråk.
    jag vill ju absolut inte gå bakom ryggen på henne men jag vill inte heller neka bonusen...då hon så gärna vill och blev så glad när vi frågade henne. Det är sambon som frågade mig om den iden och jag nappade på den.

    har pratat med en på familje rätten om detta och hon sa att även om dom har delad vårdnad så har den som barnet bor hos det sista ordet! om hon säger nej så är det nej tydligen..men även hon tyckte att detta var det löjligaste hon har hört och att det var elakt emot barnet att neka henne detta.
     
    jag bröjar tror att det handlar om att mamman är bitter för att sambon har gått vidare och inte hon....hon ägnade det första året i vårat förhållande att sära på oss och sen när vi fick barn så förbjöd hon bonusen att närvara på dopet så det flyttade vi på så vi hade dopet under sambons semester och bonusens sommarlov då hon skulle vara hos oss hela lovet och så nu ska hon försöka förstöra igen Rynkar på näsan 

  • Hockeytjejen
    Nudax skrev 2012-09-25 15:17:23 följande:
    Har din blivande och mamman fortfarande en okej relation rent pratmässigt? 
    oj den kunnde ju ha varit bättre men dom pratar bara när det är lämning och hämtning och då är det max 10 min. sen så klart varje gång som hon ringer för att bråka.
    Jag och hon har ingen relation alls för det är så hon vill ha det och hon har förbjudigt bonusen att nämna mig vid man heller äns berätta om skaer vi har gjort där jag är med.

    känner mig helt maktlös.... 
  • Hockeytjejen
    tyvärr så är det så att mamman har sista ordet bara för att bonusen bor där och är bara hos oss varanan helg och på loven!

    jag tycker att det är så fel att hon nekar bonusen att få vara med i brudföljet pga hennes bitterhet.
    sambon pratade med henne men hon vägrar att lyssna!
    jag tycker att en 9 år kan bestämma själv om hon vill vara med i brudföljet eller inte....MEN vi kommer inte ge upp både bonusen vill och vi vill ha henne med i brudföljet och så tänker vi se till att det bli.

    sambons mamma (som fortfarande umgås med mamman som innan dom gjorde slut) har lovat att hjälpa oss så även hon ska prata med henne.

     
  • Hockeytjejen
    Strawberry skrev 2012-09-26 14:46:49 följande:
    Varför skulle det innebära att mamman har sista ordet?
    Är det någon som ska ha det sista ordet gällnde det här så är det väl dottern?
    bra fråga, tycker också att det är bonusen som ska ha sista ordet! 
  • Hockeytjejen

    CoG: mamman och sambon har aldrig haft en bra relation och det tog slut pga att hon var otrogen.
    Hon vill inte ha med mig att göra och jag får absolut aldrig följa med vid hämtning och lämning för hon vill inte se den som har förstört för henne...hon skyller helt enkelt på mig, att jag har förstört allt, smabon och hon hade varit separerade i 3 år innan jag och han blev ett par.

    sambon hade berättat för henne om att vi ska gifta oss och att vi ville ha bonusen i brudföljet och då var det lugnt men sen när vi har berättat för bonusen och frågade om hon ville så händrade mamma sig direkt och "förbjöd"
    det.

    kan hålla med om att det kanske är fel inställning med att säga att  "MEN vi kommer inte ge upp både bonusen vill och vi vill ha henne med i brudföljet och så tänker vi se till att det bli."
    men jag menar bara att vi kommer att försöka hitta en lösning så bonusen "får" vara med i brudföljet....för det är verkligen vad hon vill.

    nu har det värskta lagt sig och jag kan se på detta ur en annan vinkel men hur jag än ser på det så är det mammans bitterhet och avensjuka det handlar om....

    nu ska svärmor prata med henne så får vi se sen vad hon säger och så ska jag försöka prata med henne (vilket jag tror är omöjligt men ett försök kan jag ju ändå göra) och så ska sambon prata med henne igen.

    hon hotar sambon med att dra igång en vårdadstvist så fort det är något som inte går som hon vill.....

    men vi ger det tid och försöker prata med henne och vi har pratat med bonusen så vi får hoppas på det bästa helt enkelt. 
    tur att vi har några månader på oss 
     

Svar på tråden så ledsen =(