• Miss M

  Tja... kyrka och festlokal bokad, fotograf (iaf preliminärt) bokad. Annars har vi mest spånat på saker, inte beslutat så mycket. Catering är nästa stora grej att bocka av som måste bli klart tidigt. Jag har köpt skor, haha. Hittade ett par jag gillade massor, så jag slog till och tänkte att jag ska ha tid att gå in dem tills nästa sommar. ;)

  Kanske ska tillägga att vi inte bor i Övik, så det är lite pyssel med att planera på avstånd.

  Själva då? 

 • Miss M

  Hehe, ja det var lustigt! Det är samma här, sambon är inte från Övik. Nu får jag gifta mig i samma kyrka som jag är döpt och konfirmerad i. Jag har större släkt och äldre släktingar kvar i livet, så det var också en anledning till att det blev Övik. Nu ser hans familj/släkt fram emot att komma upp och se Höga kusten. :)

 • Miss M

  Trevligt med fler Öviksbrudar. Här står det lite stilla med bröllopsplaneringen... Får se om vi tar tag i det nu framöver. Fästmannen är bortrest mycket i november/december så det vore kanske skönt att få lite gjort.

  Är det någon som vet bra företag i bröllopsbranchen?
  Catering?
  Florist?
  Make up?
  Frisör?
  Bageri till tårtan?

  Alltid bra med tips! 

 • Miss M

  Ska ni ha någon solist i kyrkan? Eller har ni tips på någon som sjunger/spelar bra? Vi hade en idé, men det funkar tyvärr inte, så nu försöker vi dra i de trådar vi kan för att hitta solist (bl.a.)... Jag känner att många val av företag osv blir svårare när man inte bor i stan. Försöker ta hjälp av mamma och pappa och deras kontaktnät för tips...

  Går det bra för er annars? Inte långt kvar för er MariaMagdalena! =)  

 • Miss M

  Arnäs kyrka och FV:s klubblokal på Varvsberget gäller för oss. =)

  Vi skickade ut julkort lite som save the date med ett rim som talade om att vi ska vigas och vilket datum. Glömde dock nämna vart bröllopet ska ske, haha. Ganska viktigt egentligen eftersom de flesta gäster kommer få åka rätt långt, men men, det löser sig nog ändå. Får prata med folk... =P Inbjudningar skickar vi nog ut i mars-april kanske... Borde väl räcka eftersom alla iaf vet om datumet? 

  Alkohol tror jag vi köper på Systemet.

  Vi tänker oss grönt och lila, ev. lite rosa också som färger och inspiration finns t.ex. här:


  http://www.newenglandfineliving.com/purple-green-wedding-theme-cocktail-party.html 

  En hel del har vi ordnat, fast det finns fortfarande många stora grejer som måste bokas/fixas. Känns både lite stressigt och roligt!

 • Miss M

  Äntligen är både inbjudningar och papprena till Skatteverket inskickade. Pysslade med korten i helgen, igår och idag och nu ligger de på lådan! Börjar kännas på riktigt nu! :) Det mesta känns lugnt, men en del stora grejer finns det fortfarande frågetecken kring... min klänning bl.a. :S Men men, det är ett tag kvar och gifta lär vi bli. ;)

  Hur går det för er andra och hur känns det?

 • Miss M

  anmaed:
  Vi kommer ta tårtan från Lundbergs.
  Sen finns ju Edmarks (som ligger i Coop Forum-butiken) som gör tårtor, men bara en bröllopstårta per dag. Säkert finns det fler bagerier och/eller folk som gör tårtor mer som hobby, men jag har inte så bra koll. Bor inte i stan längre...

 • Miss M
  anmaed skrev 2013-05-06 21:15:53 följande:
  Miss M:

  Tack för snabbt svar, får man fråga hur mkt ni betalar per bit? Fick ni vara med och bestämma smak eller hade de färdiga alternativ? :) 
  Än så länge har vi bara bokat en tårtställning (vi kommer ha flera vanliga/mindre tårtor på en svängd ställning). Ska beställa själva tårtan senare. De sa att tårtorna kostar 40 kr/bit. De hade några exempel på fyllningar och bilder på tårtor de gjort och sen får man vara med och bestämma. Vi kunde maila bilder på hur vi vill att den ska se ut och så säger de om de kan göra en sån. Eventuellt beställer vi prov på några olika smaker innan vi bestämmer oss. Då gör de bakelser med de smaker vi vill prova. Tror de skulle kosta 30-35 kr st. Vi har tänkt oss vita marsipantårtor med någon liten dekoration på, typ blommor...
Svar på tråden Öviksbrudar 2013!