• Annamolly

    Han är emot allt!

    Alltsa killar inte sa intresserade av sant har. Min blivande ar verkligen jatte ivrig over att vi ska gifta oss, han brukar saga saker som: "Nasta ar vid den har tiden ar vi gifta!" Daremot ar han inte speciellt engegerad i planeringen. Vi satte oss ner och gjorde ett excel-blad med budget och grejer i Juli (vi gifter oss i Juni nast ar) och da tog han over lite (det var hans bossiga sida som kom fram!) men i ovrigt tar han inte upp saker om planering om inte jag gor det. Nar jag sager saker lyssnar han men han verkar tycka att det ar battre att jag planerar detaljerna. Han verkar aven tycka att det ar for tidigt att gora nagot riktig planering. (Det ar ju bara 8-9 manader kvar sa det ar inte sa tidigt!)

    Forsok ha lite perspektiv pa det hela. Bara for att han inte ar intresserad av smadetaljerna sa betyder inte det att han inte ar jatteglad over att ni ska gifta er! 

  • Annamolly

    En grej till som kanske hjalper dig att forsta honom lite: Till och med jag (som ar pa BT varje dag och tanker pa mitt brollop varje dag) kan fa sana dar stunder av mini-panik da jag kanner att ojda, brollopet loper ivag och far ett eget liv, det handlar inte bara om oss, var karlek och vart framtida aktenskap utan en massa olika viljor i familjen, potentiella konflikter mellan olika manniskor (inte oss sjalva) och utgifter. Detta betyder ju INTE att jag har nagon tvekan om att jag vill bli gift med min blivande, jag drommer om det varje dag! Men det ar mojligt att bli lite radd for hur brollopet liksom blir en separat grej fran aktenskapet, och styrs av sa manga andra an en sjalv. Det har INGET med nerver eller kalla fotter att gora alls. Sa tro inte det.

Svar på tråden Han är emot allt!