• Ri 2013

    Han är emot allt!

    Jag behöver skriva av mig och om det finns någon där ute som också har liknande problem så dela gärna med er, eller är jag den enda med en sådanhär kille?
    Jag planerar massa inför vårt bröllop som är först i juli 2013. Men min kille bromsar ner mig hela tiden och allt jag hittar på säger han nej till. Här kommer några exempel:
    Jag vill att det ska vara ett romantiskt bröllop med mycket rosor -han tycker det är för kitchigt.
    Jag vill ha ett hjärta på save the date kortet -han tycker det är för "cheesy"
    Jag vill ha toastmaster/toastmadam -det vill inte han.
    Jag vill fotas innan vigseln eftersom gästerna annars får vänta efteråt -han vill att vi gör det efter vigseln.
    Jag vill ha serveringspersonal -han vill ha buffé.
    Jag letar inbjudningskort -han skrattar åt mig för att han tycker det är för tidigt.
    Jag blir galen, arg och framförallt jätteledsen -han tycker jag är en bridezilla.

  • Svar på tråden Han är emot allt!
  • Ri 2013

    Tack för ditt svar. Jag håller med helt och hållet, känns som att han inte vill ha något bröllop. Jag har frågat flera gånger och han säger att det inte är sant, men att han inte anser att man behöver börja planera så tidigt. Hade varit underbart om vi kunde göra allt tillsammans, men jag tänker inte vänta till 5 månader innan bröllopet för då blir det stressigt.

  • Ri 2013

    Tack ALLA för era svar. Det har verkligen hjälpt och jag blir nästan rörd av att ni engagerar er. Jag ska prata med honom igen!

  • Ri 2013

    TheD: Hmm jag känner mig inte som en bridezilla, jag vill bara göra allt tidigt. Men det kanske är vad en bridezilla gör? Mitt problem är inte att han har egna asikter.. som en annan skrev handlar det om att han säger nej till allt men inte kommer med egna förslag och sättet han gör det pa är inte jättetrevligt.

    han säger att det inte är lätt att planera "för tidigt" eftersom han gör allt i sista minuten. sa vi ska iaf ordna det som behöver ordnas nu, och senare ska vi diskutera detaljer lite mer, och han lovar att göra det pa ett vuxet sätt och inte skratta at mig.
    Och ja, jag ska prata mindre med honom om planeringen när det kommer till detaljer och kanske sätta ut en dag ibland när vi har ett litet "möte".

Svar på tråden Han är emot allt!