• Anneli256

    Han är emot allt!

    Jag har inte läst igenom allas svar men jag förutsätter att han också vill gifta sig. Vi började också planera långt i förväg, det var mest jag som skötte planeringen i början. Ringde och boka kyrka osv han följde med och tittade på lokalen och var delaktig på så sätt.


    Det handlade helt enkelt om att han tyckte att mycket av mitt planerande var för tidigt. Dessto närmre vi kom desto mer aktiv blev han.


     


    Min väninnas man var dock inte delaktig alls utan svarade bara det fixar du så bra gomman.


     


    Det beror helt och hållet på vad din blivande är för typ av person, han kanske gör saker i sista stund. Du kan ändå göra sådant som att tex titta på klänningar och även inbjudningskort ska ni beställa eller göra själv? vad kommer det att kosta ung? och hur lång är leveranstiden?


     


    Toastmadame/ master är för mig oumbärligt om man har många gäster. I ett mindre sällskap kanske det inte behövs.


     


    Mitt tips är ställ dig frågan hur din blivande är när det gäller andra saker. Beroende på svaret så tycker jag du ska prata med honom och det ger dig också en vägledning i hur du ska lägga fram ditt samtal. Ni kanske redan nu ska dela upp ansvarsområdena? Det gjorde vi- jag höll på att bli tosig när han inte hade gjort "sina" saker i vad jag tyckte var rimlig tid. Men det blev färdigt och till belåtenhet även om jag hade gjort det tidigare. Du kan ju börja med att förklara hur ledsen du blir av vad du upplever som ointresse från hans sida. Det behöver ju inte alls vara menat så, utan bara att han helt enkelt tycker det är för tidigt och inte förstår vikten av att vissa saker behöver göras i tid.


    Som någon nämnde ett tidschema och kanske en budget är en bra start, givetvis lokal och kyrka om ni tänkt något ställe som är populärt.


     


    Lycka till.

Svar på tråden Han är emot allt!