Inlägg från: johbeh |Visa alla inlägg
  • johbeh

    Budjetbröllop Juni 2013 - fler än vi?

    Jag tycker att det är så långt kvar till juni... men det kommer väl gå jättefort. Det är jul jag tar examen och det är lite påsk och studentfirande... men men... snart oktober i alla fall.


    Kan sakna lite det som ni andra planerar eftersom vi har valt restuarang med kuvertpris.


    Men det är ju i alla fall lite att planera även för mig. Väntar nu på min klänning wiiii....


    Vi har ju inte så mycket val gällande tårta och jag har inte ens reflekterat över vilken industri det har blivit av det. Men jag hoppas det är lite olika smaker vi får välja mellan..

  • johbeh

    Tilda93 Haha .. Jag vet inte om just utseendet på t.ex tårta är något jag hänger upp mig. Jag tänker att ingenting kan vara perfekt och det jag tycker inte behöver vara perfekt. :) .. Det är bra att vara lite distanserad till det hela! Jag har tidigare varit den planerande typen och då planerat mig sjuk! Så därav så släpper jag kontrollen och njuter av min dag...eller vår dag :)

  • johbeh

    Tilda93 Jag tycker kostymen sitter snyggt! Längtar till min sambo ska köpa en. Han ska också köpa den på dressman !

  • johbeh

    Save date ...ligger nu på lådan! Klänning på väg och korten på lådan nu finns det ingen återvändo :)

  • johbeh

    Kan ju alltid försöka, han oroar sig redan för bröllopskorten. Han undrade häromdagen om han kunde ha en stand in för dem :)...


     


    Tilda93 skrev 2012-10-09 15:10:40 följande:
  • johbeh

    Typ en random kille som ställer upp vid foto tillfällena ;)

  • johbeh

    Ja, det är jag också nyfiken på! Jag har inte bestämt mig om jag ska ha en ring till eller bygga på min förlovningsring. Min förlovningsring är i rött guld med små diamanter och jag skulle vilja ha vitt guld och en större diamant. :). Detta är den post vi har bestämt att lite mer pengar får gå åt. Jag har gammalt guld som ska smältas ner eller köpas av guldsmeden.


    Lindan skrev 2012-10-22 08:10:38 följande:
    Hur har ni gjort med ert val av ringar undrar jag? Finns ju en uppsjö och jag vill ha kvalité men inte bli ruinerad. Tips mottages gärna! :)
  • johbeh

    Ringarna kostar vi på för de kommer ju att sitta på resten av livet ;) det blir i alla fall vitt guld och diamant. Min förlovningsring är redan rätt så bred så guldsmeden får hitta på något. Jag ska önska presentkort där när jag tar examen!

  • johbeh
    tesse208 skrev 2012-10-24 12:46:14 följande:

    Jag vill ha en i guld! Jag ärså löjligt tråkig, men jag vill ha denna trots priset !?



    Jag är likadan det existerar bara guld för mig :). Det är en jättesöt ring!


     


     

  • johbeh

     


    Detta är våra ringar :). Det kanske int esyns så bra men mitt på ringen går det en sträng som avslutas med en rund "grej" med dimanater i. Den strängen funderar jag på att göra om i vitt guld och större diamanter eller en större. För jag kan nog inte ha en bredare ring då den redan är rätt så stor.


    Detta

Svar på tråden Budjetbröllop Juni 2013 - fler än vi?