Inlägg från: BlomAnna |Visa alla inlägg
  • BlomAnna

    hur får man ihopp det :S

    JAg har inte läst alla inlägg i tråden men tänker spontant att varför inte skjuta upp bröllopet några månader tills ni kommit bättre på fötter ekonomiskt? Om ni inte betalat en massa grejer som ni inte får tillbaka är kanske det det bästa alternativet så ni slipper göra avkall på saker som är viktiga för er(vilket jag verkligen kan förstå att man inte vill)? Alkoholen tex blir ju inte dålig av att stå hemma hos er ett par månader. 
    Annars kanske ni ska fundera på att ha kuvertavgift istället för presenter? Gissar att de flesta av era gäster vet om er situation och ni kanske kunde be om hjälp till bröllopet istället för presenter. Tex. kanske familj och vänner kan hjälpa till att laga/förvara mat?
    Ett annat alternativ är ju att ni går och gifter ihop med två vittnen och sen har ni bröllopsfesten vid ett senare tillfälle och kanske inte bjuder på mat utan mer plcokmat typ cocktailfest.

    Det finns massvis med lösningar egentligen bara man är beredd att think outside the box.  

  • BlomAnna
    mirre01 skrev 2012-09-12 10:23:44 följande:
    men råden jag gav om va ju inte hur eller att jag måste ställa in bröllop har redan lyckats fått ned summan med flera tusen så hoppas de löser sej för oss 
    Tycker du fått jätte många bra råd om hur du skule kunna sänka kostnaderna mycket men du verkar inte direkt vänligt inställd till några av råden. 
Svar på tråden hur får man ihopp det :S