Inlägg från: lillalisen |Visa alla inlägg
  • lillalisen

    Tips på Gotland

    Hej alla gotlandsbrudar!

    Här är en till som ska gifta sig i sommar. Vi bor i Stockholm men mina morföräldrar har gård på ön och vi ska vara i deras vackra trädgård. Lite svårt med planeringen när man inte bor på ön så lite tips behöver jag.

    Hyrtält t.ex. för om det blir regn och man ska vara i trädgården kan det bli lite knas. Någon som vet priser på hyrtält och rek? Likaså på fina buketter. Vill ha något lite ovanligare, typ denna, men hittar inga priser, någn som vet? http://www.vaxthusetlinds.se/brudbukettbilder.pab, har anlitat dem?

    Likaså fotograf? Har några jag vet men känner mig lite tveksam, vill ha någon duktig. Vi lagar maten själva men tårtorna tänkte vi ta från Ica Maxi som har jättegoda tårtor. Vi kommer vara på gotland hela sommaren och klänningen jag har köpt håller jag på att gå ner i vikt till, så den behöver nog justeras. Någon som vet vart man kan göra det på gotland?

     

  • lillalisen

    Tack för tipps, weddinghelena, men nu har vi bokat fotografen ulrika finnberg. Hon är verkligen jätteduktig så det känns tryggt och bra. www.ulrikafinnberg.com 

    Anezka; guud vad spännande och annorlunda plats!!!

    Jossankossan; jag ska sminka mig själv (litar inte riktigt på någon annan), men håret funderar jag på att ta vid studio blå. Har hört att de ska vara bra, någon som kan rek dem?

    Ingen som vet någon duktig sömmerska på ön?
     

  • lillalisen

    Anezka: Nu hänger jag inte riktigt med, men menar du på Gotland så är det ju helt sagolikt!

    Här rullar det vidare framåt, börjar bli aningen nervös redan, hur känner ni andra?

    Hm, funderar på att ändå inte sminka mig själv. Vad tycker ni..rek? 

Svar på tråden Tips på Gotland