Inlägg från: Sailergirl |Visa alla inlägg
  • Sailergirl

    8 juni 2013

    Tror inte att jag skrivit i denna tråden innan men vi gifter oss också den 8 juni (på vår 8-årsdag, vilket vi bestämde på vår 7-årsdag). Vi har redan berättat för en hel del att det är det datumet som gäller, vilket vi tyckte var skönt nu när prinsessan också valt den 8 juni. Hade känts lite konstigt att komma med det datumet efter att kungahuset kommit ut med det kände vi.

    Inbjudningskorten har vi börjat fomulera och har också testat att skriva ut på fint papper hemma. Dock avvaktar vi lite med att skicka ut inbjudningarna till tills vi har pratat mer ingående med restaurangen vi bokat, så att vi känner oss trygga med att ha festen där. 

    Transport från kyrkan till festen har jag lämnat över till min blivande man. Jag vet dock att han inte har kommit så långt på den fronten. Jag har också sagt att det inte gör något om vi åker i vanlig bil, men vill han ha något mer speciellt så är det han som får dra i de trådarna =)  

  • Sailergirl

    Ja nu känns det äntligen nära! Men visst är det en del kvar att göra. Jag har mest väntat ut tiden eftersom mycket av det som gått att förbereda redan är klart. De stora sakerna vi har kvar är bordsplacering och att färdigställa festhäfte samt vigselprogram. Festhäftet arbetar jag på lite då och då men det kommer ju en dag då jag måste spika det och skriva ut det.

    Tvärr har prästen vi önskat slutat så henne får vi inte. Nu blev det lite nervöst för nu vet vi inte alls vem det blir =)
    När får man reda på vem som ska vara präst osv? Känner att jag inte alls har koll på själva vigselakten... 

  • Sailergirl

    Jag har lite halvt panik över bordsplaceringen. Nästan alla har osat så vi har rätt bra koll på vilka som kommer. Dock får vi inte riktigt ihop bordsplaceringen. Gästerna är väldigt olika, framför allt är det svårt att mixa vänner och släkt. Det känns som att hur vi än gör så blir någon lite malplacerad.

    Hur tänker ni kring bordsplaceringen? Har ni börjat? 

  • Sailergirl

    Vi kommer att blanda gästerna något, eftersom vi inte har så mycket val då många av våra vänner ej har träffat varandra tidigare. Dock kommer vi nog att dela upp det släkt/vänner. Detta eftersom vi inte har så många vänner och de vi har vill vi gärna ska lära känna varandra + att vi tror att vännerna har det lite småtråkigt tillsammans med släkten.

    Angående möhippa/svensexa så har vi förstått att det är på gång då det pratats en del om det. Tyvärr har det blivit lite frustrerad planering för de som håller i det, vilket nu har börjat nå oss.... Tråkigt att det inte kan flyta på för dem när de vill göra något trevligt för oss. 

Svar på tråden 8 juni 2013