Inlägg från: sirifredde |Visa alla inlägg
  • sirifredde

    Sluta bita!

    Jag har också detta problem men andvänder Depens Miracle kit. Funkar kanon om man har tålamod. Jag brukar sitta med det framför tvn 1 gång i veckan lite pysslihgt men fint resultat sen kan du ju alltid andvända ett anti-bit-lack ovanpå ditt nagelack :)

  • sirifredde

    Ja jag tycker att Miracle kit funkar. Man köper det på Kicks eller Åhlens o såna affärer. Går väl på kring 200 kr . Då är det Nagelbandsrengöring myrraolja nagelfil nagelborste nagelbands creme. Du kan komplitera med över och underlack:)


    Alyllyra skrev 2012-09-19 09:41:28 följande:
    Kramen: Du är ju grymt duktig! Hoppas hoppas att det funkar denna gången!
    Själv har jag bitit lite grann, men har ändå en liten vit kant på nästan alla naglar nu. Nagelbanden är nog det värsta ändå, de ser alltid förskräckliga ut. Men jag jobbar på med olja och handkräm...

    teddy: Smart! Och när du ser hur fin den ena handen blir kanske du får mer motivation till att låta den andra vara? Hoppas det går bra för dig!

    Chicita och The D: Tungan ute själv skulle jag nog bara bli hungrig...

    lilama: Hoppas det går bra för dig! Jag hittade olja på apoteket som är jätteskön att smörja in med. Tror dock att jag blir lite lurad eftersom en flaska kostade lika mycket som en flaska olivolja som säkert hjälper lika bra...

    Nikkita: Tack för peppning!

    sirifredde: Det funkar alltså? Var kan man köpa det?
Svar på tråden Sluta bita!