• Eleya

    Sluta bita!

    Jag började *sluta* i julas när jag verkligen fick nog av mitt bitande..jag gick och fixade en manikyr med gel. Allt har växt ut igen, både naglar och huden under naglarna. Det här e nu den 9'e månaden jag går med gelmanikyr och jag slutade direkt..för biter man på gelnaglarna, så går tänderna sönder, så hårt e det. Och mina händer har blivit så fina, nu visar jag stolt upp mina välskötta händer.

    Det kostar tyvärr en del att fixa såna naglar, jag går till en tjej som har medel-priser, men jag ska investera i ett eget set och fixa själv sen.

    Men lätt värt vartenda krona när man inte har självdiciplin som jag..


    *Sträva efter att vara tilfreds med livet, så kommer lyckan smygande när du minst anar det*
  • Eleya

    Detdär att gå från yberkorta och fula naglar till förlängda klumpiga saker tycker jag var en rolig erfarenhet, jag filade ner dem ordentligt första veckan då jag bara "skadade" mig själv och killen och inget verkade funka med långa naglar..men sen lär jag dem växa själv, till ett bröllop i maj hade jag riktigt långa, men nu på jobb är de kortare med en smal vit rand..men jag är så nöjd med resultatet, ibland kan jag inte fatta att mina händer är fina igen..

    Jag tycker osså det är jättedyrt med gelnaglar, men jag vill kunna visa upp mina händer och arbeta utan att skämmas för dem..så jag betalat gärna den summan varje månad..


    *Sträva efter att vara tilfreds med livet, så kommer lyckan smygande när du minst anar det*
Svar på tråden Sluta bita!