• Daludd

    Sluta bita!

    Klipp ner dom, fila bort alla flikar, måla naglarna med nagellack. Genomskinligt först, i två lager. Då känner du iaf när du biter ovetandes. Smörj in händerna hela tiden och särskilt nagelbanden och fingertopparna, så att flikar och hård hud blir mjuk och inte "stör" på samma sätt.

    Upprepa. Spara alltså inte naglarna först, det har aldrig fungerat för mig. Utan ha de korta så länge du biter, fila hela tiden. Sen kan de få växa ut lite, fila och måla. Om jag har målade naglar inser jag när jag biter och kan sluta. Annars är det hopplöst, märker det inte ens :) Har jättefina naglar nu! OCh då har jag bitit hela mitt liv.

    Stopp o väx funkar inte som du säger, efterosm det gör det omöjligt att äta någonting öht.
    Belöna dig själv med nån schysst färg på nagellacket sen när de är jämna o fina och har fått växa ut några millimeter :) 

  • Daludd
    Hvidbrud skrev 2012-09-07 14:41:27 följande:
    Jag slutade också bita till mitt bröllop (4år sen nu...) Jag köpte en nagelförstärkare som skulle penslas på ena dagen byggas på andra och tas bort tredje och sätta på nytt. Jag hade nagelritualer varje kväll och det gjorde att jag hade en fin liten vit kant på alla naglarna på bröllopet -och bättre hud och mage på köpet! Skapa ett kärleksförhållande till dina naglar, så vill du inte bita av dem! Lycka till! (och sen köpte jag ett fantastiskt djuprött skimrande nagellack som jag hade när naglarne blev långa första gången. Fatta vilken känsla att ha röda klor! )
    Precis som Hvidbrud skriver är det jättebra med nagelrutiner! Varannan dag fixar man :)
Svar på tråden Sluta bita!