• fasit

  Träningspepp!

  NeutronStar skrev 2012-10-01 22:36:31 följande:
  Om man inte är sängliggandes så kan man ju testa att ut och gå en promenad även om man känner sig lite krasslig. Gäller att pälsa på sig ordentligt med kläder bara. ^^

  Har börjat ordentligt med mat och inget godis, och känns riktigt bra. =) Ytterligare ett 6,5 km pass med löpning igår, börjar kännas mer och mer överkomligt för varje gång. ^^ Imorgon blir det gym!
  Du verkar peppad nu! Jag känner mig mer deppig för alla mina försök att gå ner i vikt verkar gå åt skogen. Jag borde förbjuda vågen alla dagar utom söndagar typ för ibland får jag för mig att väga mig och sen är dagen förstörd, det ska ju vara tvårt om!
 • fasit

  Det är inte roligt att bli sjuk! Jag hoppas verkligen att jag klarar mig från höstförkyldning!
  Men det går ju i alla fall att gå ner i vikt trots sjukdom om man tänker på vad man äter. Jag tror ni blir friska snart! Heja!! 


 • fasit

  Hur går det för er tjejer? Jag tycker det känns lite bättre nu för jag tycker mig kunna se små resultat. Bara 0,5 kg kanske, men det känns ändå som att jag är på rätt väg. Problemet är att jag tänker att jag kan unna mig massa god mat när jag blivit ynkligt lite smalare, men det går ju inte om jag vill gå ner några halvkilo till!

  Idag har jag ätit det godaste mellamålet på länge! Och ikväll ska jag lägga upp ett nytt recept på bloggen på en riktig proteinchock med chokladsmak:) mums! 


 • fasit
  Kaffegrus skrev 2012-10-09 14:34:26 följande:
  Åh, denna tråden gillar jag! Träningspepp behövs nu som mörkret närmar sig (i alla fall i Umeå). Under sommaren gjorde jag rekord med 5 mil på en vecka. Nu har min löparglädje dött helt. Så tråden är behövelig!

  Annars klarar jag ev lite styrka under veckorna, eftersom min fästaman är ett träningsfrek (tur för mig). Ett tips är att unna sig en timme med PT, då återkommer glöden.

  Älskar tipset om att planera kalorier. Mat är nog min största synd. Klarar mig utan godis, men jag äter för mycket matr hela tiden..

  Skriver lite om träning i min blogg om någon behöver tips och råd på det

  fasit: Jag tycker om dina recept Bra jobbat! Dessa ska provas.
  Åh, vad bra :) Jag ska fortsätta lägga upp recept då! Några speciella som önskas?
 • fasit
  NeutronStar skrev 2012-10-10 17:54:09 följande:
  Jo går väl ganska bra, har gått ner ett kg till och tränar så mycket jag hinner men har en tenta i nästa vecka och då blir det lätt lite "plugg-gott" och mindre träning. =/ Har ju varit sjuk också och inte vågat träna men nu ska jag allt börja så smått. =)
  Det är jobbigt när man kommer in i mindre nyttiga vanor/perioder. Jag ska egentligen inte vara onyttig nu och jag har inte bra anledning till att vara onyttig, ändå är jag det...WHY?!
  Jag har gått ner lite, men om jag ska våga väga mig på måndag så måste jag skärpa mig. Men ikväll ska jag ha det gött med en god vän, sen så får jag tänka på nyttigheter! 
 • fasit
  jonnagoransson skrev 2012-10-11 14:41:19 följande:

  Nu är jag på fötterna igen, och det känns som om det var ett klokt beslut av mig att vara hemma från jobb och träning hela förra veckan, jag var inte pigg. Men på söndagen var jag allert och på benen igen, så v.41 blev/blir en bra tränings vecka, 4 stenhårda pass och jag känner mig frisk! =) Helt underbart, att vara sjuk en vecka var grym motivering! =)


  Som tur va åt vi mat från deffa bloggen, så fick inte i mig så mycket kalorier =). Denna veckan har jag också ätit bra och det är nu några veckor sedan jag vägde mig, men bävar för att ställa mig på vågen, utifall jag inte skulle tappat något i vikt sedan sist =). Så jag väntar nog med mitt invägande en vecka till =).


  Det är ju bara 2månader kvar till vi gifter oss imorgon och bröllopsnerverna börjar visa sig!!! Drömmer mardrömmar om att jag inte har några händer så att jag inte kan sminka mig, att vi glömmer av att vi ska gifta oss och kommer på det så sent att vi inte hinner byta om osv osv =). haha, händer det fler än mig eller? *hoppas*


  Hur går det för er med allt från träning och motivation till mardrömmar? =)


  Mardrömmar hade jag också...men nu inför resan känns det lättare. Inte lika mycket press. Jag har mer att vara nervös för i skolan så det är mest det jag tänker på. Har också slutat koppla samman vikt och resa vilket kan vara en anledning till att motivationen har varit kass nu ett tag.

  Jag har ätit kakor varje dag i flera dagar och det känns inte bra. Jag har svårt att bara äta EN kaka..idag ska jag verkligen försöka hålla fast vid min matplan och resten av helgen. Annars kan jag nog räkna med att mitt försvunna kilo inte är försvunnet längre..

  Din sjukdom verkar ju gjort susen! Glad för din skull!! Kämpa på! Dela gärna med dig av träning som du gör och om du har förslag på speciella recept.  
 • fasit
  Power of Love skrev 2012-10-20 08:37:42 följande:
  Hoppar in här!
  Jag har haft svårt att komma igång med träningen av olika anledningar. Sist var det en dum och långdragen förskyldning. Men nu är det dags igen. Har för några veckor sedan börjat värma upp med morgonpromenader bara komma igång. Igår började jag själva träningen.  Det blev en 20 min löptur och 30 min mag och rygg övningar. På måndag ska jag dessutom köpa gymkort. Idag ska jag fortsätta med min löptur och så blir det lite annan träning efter det. 

  Mina mål är att bli allmänt mer vältränad, få bättre kondition och jag skulle inte ha något emot att tappa mina trivselkilon. Jag vill gå ner de där extra kilona tills jag ska gifta, juni 2014 så jag har god tid på mig. Men det är lika bra att börja nu  Glad
  Åh, roligt med fler! Hoppas det blir en mer långsiktig vana som du kommer in i denna gången då! Gymkort är en bra grej! Jag skulle inte klarat mig utan det.

  Lycka till!! 
 • fasit
  NeutronStar skrev 2012-10-18 14:08:57 följande:
  Roligt att du hittar nya grejer att testa på! =)

  Själv skrev jag min tenta igår och ska komma igång med träningen igen, kan ju säga att det går lite trögt med jobb och så men nu är det inget plugg att tänka på på ett par veckor, innan en ev käftsmäll av tentaresultatet kommer... =P

  Ska i november vara med i fitnessfighten, vilket jag är superpepp på!
  vad är fitnessgighten?
Svar på tråden Träningspepp!