• fasit

  Träningspepp!

  Någon som behöver peppas av andra för att nå sina träningsmål? De flesta antagligen, men jag är en person som gärna har någon att följa, peppa och utmana i hälsosamhet. Mitt mål är att komma i form till bröllopsresan, vad är ditt mål?


 • Svar på tråden Träningspepp!
 • NeutronStar

  För mig går det helt ok. Äter fortfarande inget godis eller dyl, har bara blivit några snedsteg gällande mat och alkohol nu under flytten som varit de sista veckorna (man kan väl inte flytta utan pizza och någon öl eller? ^^). Annars har jag nu sedan jag började min viktnedgång gått ner 5,5 kg, och känner att det är på god väg mot mitt mål, bara 8 kg kvar! Ska kämpa på riktigt ordentligt nu så jag har nått mitt mål så tidigt under sommaren som möjligt, vill kunna unna mig lite då iaf. ^^ Ska även skaffa gymkort i närheten av där jag bor nu, kommer betala 110 kr/mån för det så det känns riktigt bra. =)

  Börjat gå till jobbet och försöker promenera till affären och sådant så ofta som det går, helt enkelt röra på mig mer till vardags.

  Vikt 1/11-12: 80,2 kg
  vikt 15/3-13: 74,8 kg

  Hoppas det går bra för er andra!


 • Power of Love

  Va roligt att läsa att det går bra för er! 

  Jag har haft en svaka (en djup sådan) pga mina ledproblem. Men nu känner jag mig åter igen motiverad även om värken fortfarande finns kvar. Tillsammans med en kompis ska jag nu börja med långpromenader några dagar i veckan. Jag ska även försöka att lägga in nåt extra cykelpass eftersom det är så skonsamt mot lederna. Ska även fortsätta med yoga (som jag idag tyvärr inte hann med) och försöka få in lite lättare styrketränare för att hålla över kroppen igång. Jag mår ju bättre av träningen så jag måste skräpa mig.  

 • MissFannie

  Denna veckan har varit en bra hälsosam vecka! Mycket träning och bra kosthållning = resultat! :) -0,7kg denna veckan!

  Ett tips till de som har iphone och vill ha bättre koll på kcal är "Shape Up", där man kan få ett hum om hur mycket man stoppar i sig och hur mycket man gör av med :D superbra tycker jag!

  fortsätt nu kämpa under påsken! ;)

 • soderpling

  Det är jobbigt med maten just nu. Det har blivit en hel del vin på spontana middagar med vänner.

  Försöker träna men ibland blir det bröllopsplanering istället för träning. 
    Ju mer solen skiner destå mindre vill jag vara på gymmet utan istället vara ute och springa.

  Nästa vecka skall jag springa året första lopp.

 • fasit

  Jag har börjat med utmaningar veckovis. Olika utmaningar för att inte tröttna på något. Denna veckan har det varit förbud mot sötsaker, typ godis, kakor, glass etc. Vet inte vad jag ska satsa på nästa vecka? Förslag?


 • soderpling

  Sprang Spring Cross i helgen. Sista 1,5km med as ont i knät. Efter jag har sprugit lopp brukar jag alltid "unna" mig mat. Denna gång blev det lösgodis, glass och Napoleon bakelse.
  Det var då jag insåg att jag faktiskt inte tycker om lösgodis längre någon bit är gott men det blir en vädligt söt hinna i munnen efter en stund.
  Hej då lösgodis. Hej då Napoleon bakelse.

  Min stora last är fortfarande kaker och bakverk men det jobbar jag på.

 • fasit
  soderpling skrev 2013-04-22 09:16:44 följande:
  Sprang Spring Cross i helgen. Sista 1,5km med as ont i knät. Efter jag har sprugit lopp brukar jag alltid "unna" mig mat. Denna gång blev det lösgodis, glass och Napoleon bakelse.
  Det var då jag insåg att jag faktiskt inte tycker om lösgodis längre någon bit är gott men det blir en vädligt söt hinna i munnen efter en stund.
  Hej då lösgodis. Hej då Napoleon bakelse.

  Min stora last är fortfarande kaker och bakverk men det jobbar jag på.
  Låter som en insikt jag också gärna vill komma till! jag är väldigt svag för godis. När jag väl börjat så är det svårt att sluta!
   
 • kärlekensbrudpar

  Jag är verkligen för sockerberoende och jag och min sambo jobbar så mycket och har en 4 åring hemma så det hinns inte träna så som man skulle vilja. Klänningen provade jag sist i september så jag är orolig att den inte ska passa :/ men jag är imponerad av er alla ni för det jätte bra :)

 • Tin

  Hej! Hoppar gärna på den här tråden :) Otroligt mycket motivation på denna tråd!Har nu kört på med träning och någorlunda noggranhet med kosten sedan nyår i år och jag är riktigt nöjd med resultatet! Har gått ner 14 kg sedan dess, vilket innebär nästan 1 kg/vecka. Något som jag nu i efterhand har upptäckt är att under de första 1-2 månaderna kändes det riktigt tufft och jag vaknade med inställningen "fan, jag måste träna idag". Trots detta höll jag mig till mitt eget löfte och efter de första två månaderna kom jag på mig själv med att tänka "yes, idag får jag träna". Det gjorde att jag utökade mina 3 träningspass/vecka till 4 och nu är jag uppe på 5/vecka  och det är länge sedan jag mått så bra! Det enda jag behöver tänka på inför bröllopet nu är att tona armarna så att de är riktigt "michelle obama" eftersom jag har en ärmlös klänning, men det är tufft! Detta gäddhäng har vårt att ge med sig!!  

 • AnnaS
  kärlekensbrudpar skrev 2013-05-01 15:57:01 följande:
  Jag är verkligen för sockerberoende och jag och min sambo jobbar så mycket och har en 4 åring hemma så det hinns inte träna så som man skulle vilja. Klänningen provade jag sist i september så jag är orolig att den inte ska passa :/ men jag är imponerad av er alla ni för det jätte bra :)  Känner verkligen igen mig, har precis börjat träna på Itrim, motivationen fortfarande på topp men hoppas att det ska hålla i sig!  Jag har bara tagit motionsdelen  men man kombinera med kostrådgivning, personalen på anläggningen där jag tränar är otroligt proffsiga! Vi  får se vad som händer fram till februari :)
Svar på tråden Träningspepp!