• Mandala

    Träningspepp!

    Jag behöver pepp. Det ska tränas o trimmas denna vår o sommar. Egentligen borde jag köra igång redan nu, ska försöka men tycker det är så mkt lättare på våren. Hänger här och ser om jag kommer igång snart.


  • Mandala

    Jag har börjat lite smått nu med att träna med pilatesbollen. Gör övningar var o varannan dag. Ser fram emot våren, då brukar jag bli mycket mer motiverad till att träna, ut o gå, jobba med mera, plus att när det är vår så börjar det närma sig på riktigt.


  • Mandala
    fasit skrev 2013-02-08 08:39:09 följande:
    När gifter du dig?
    Den 3e augusti jag har ca 5kg som jag vill bli av med men har svårt att göra det långt innan. Jag kommer snart påbörja viktminskningen också, kanske i april kan det bli lagom att anstränga mig lite mer. Gissar att de två sista kg kommer kämpas bort i sommar.
  • Mandala

    Just nu går det lite upp o ner. Jag vill äta mer åt gi hållet, men inte strikt. Vill låta bli onyttigheter helt o bara ha en dag i veckan för sånt. Vissa veckor går det jättebra, andra mindre bra. Nu är jag inne i en mindre bra period. Dagen idag började med fil, egen müslio honung, ett ägg till kaffet på jobb, lunch bestod av ljummen sallad med helstekt kotlett i skivor, brieost, machésallad, avokado och sparris + bönor ihop med tomatpesto  

    Sen tog nyttigheterna slut och jag åt en kaka. Nu sitter jag och funderar på om jag ska poppa lite egna popcorn När det närmar sig lite mer kommer min starka karaktär fram och jag kommer köra gi tillsammans med träning tills jag når min målvikt/kropp. 


Svar på tråden Träningspepp!