• Äldre 9 Oct 14:34
  28928 visningar
  171 svar
  171
  28928

  Träningspepp!

  Åh, denna tråden gillar jag! Träningspepp behövs nu som mörkret närmar sig (i alla fall i Umeå). Under sommaren gjorde jag rekord med 5 mil på en vecka. Nu har min löparglädje dött helt. Så tråden är behövelig!

  Annars klarar jag ev lite styrka under veckorna, eftersom min fästaman är ett träningsfrek (tur för mig). Ett tips är att unna sig en timme med PT, då återkommer glöden.

  Älskar tipset om att planera kalorier. Mat är nog min största synd. Klarar mig utan godis, men jag äter för mycket matr hela tiden..

  Skriver lite om träning i min blogg om någon behöver tips och råd på det fasit: Jag tycker om dina recept Bra jobbat! Dessa ska provas.


 • Äldre 20 Oct 13:19
  #65
  fasit skrev 2012-10-20 10:12:57 följande:
  vad är fitnessgighten?
  Är inte det någon tävling där man tävlar om vem som kan lyfta mest i förhållande till sin kroppsvikt. Eller är det fitness five?

  Jag kan rekomendera dans som träning btw. Jag och min blivande dansar salsa för bara livet. Härligt! Då går 1,5 timme supersnabbt och plötsligt har man bränt många hundra kalorier.
 • Äldre 23 Oct 21:39
  #74

  Aj, va jag känner mig igen i detta med kvällsäting. Jag behöver alltid äta på kvällen trots att kroppen absolut inte behöver det egentligen. Nu äter jag iofs inte så mycket onyttigt, men ändå..

  Mitt tips är att alltid fråga sig själv före man tar något gott "Är det värt det?". Och svarar man ja på den frågan, så ät med bästa samvete. Livet ska ju njutas också. Svarar man nej, så har man i alla fall ställt frågan och då blir det lättare för mig att låta bli.

  Men hitta något som är gott, men inte så onyttigt kanske.. Jag klarar mig inte utan choklad, men har nu klart att vänja mig med att äta 90%. Då räcker det med en bit, så är kakaobehovet täckt.  

  Och till kvälls äter jag ofta yoghurt med bär och nötter. Supergott og nyttigt! 


 • Äldre 7 Nov 08:26
  #99

  Oi, jag gillar verkligen matschemat du visar Neutron Star. Problemet med sådana matschema tycker jag brukar vara att det ärså himla mycket förberedelse, matvaror som är svåra att få tag på och grejer som kostar multum. Men detta så ju enkelt och bra ut.

  Är det någon hemsida eller något?

  Jag behöver egentligen bare hjälp med maten, för jag är duktig att träna och har inte haft en dip på snart 5 år. Hade en riktig dip före det dock och gick upp några kilon. I dag ligger dock träningsentret i anslutning till både skolan och jobbet, så nu har jag som vana att alltid gå förbi på vägen hem. Så vanligtvis blir det 4-5 pass i veckan.  


 • Äldre 11 Nov 16:45
  NeutronStar skrev 2012-11-09 13:20:42 följande:
  Matschemat får man på sitt inlogg när man betalat för fitnessfighten, men det är mest rekommendationer och förslag, det är mycket egen inspiration. =)

  Men om du vill kan jag skicka mått och lämpliga råvaror som man får som rekommendationer när man går med? =)
  Väldigt, väldigt gärna! Behöver verkligen tips och inspiration på matfronten. Också kanske jag borde sluta baka.. :-/ Bakade Leilas Peanut Butter Muffins i går. Inte klokt!!
 • Äldre 22 Nov 09:42
  NeutronStar skrev 2012-11-20 17:26:00 följande:
  Tänkte komma med en liten uppdatering bara:

  Resultat efter 20 dagar Fitnessfight: -4,5 kg och minskat 5 cm i midjan. =)
  Igen: riktigt bra jobbat. Det är ju helt fantastiskt på så kort tid. Jag är impad! Har du någon målvikt?

  För mig blir det bara dumt att väga mig då jag kan gå upp och ner ett par kilo på ett par dagar beroende på hur jag äter och tränar. Nu är det iofs inte så att mitt mål är att gå ned i vikt, men häller att forma kroppen.

  Som morgongåva får min blivande sensuella bilder. Bilderna tas i mai, så då är första mållinjen. Så tar jag min eksamen i juni och då vill jag också känna mig på topp. Och till slut bröllop i juli. Så efter jul ska jag sluta baka och äta kaker.  
Svar på tråden Träningspepp!