• 2013
    Äldre 1 Sep 01:56
    3127 visningar
    4 svar
    4
    3127

    Gifta sig borgligt på vacker plats?

    Vi vill gärna gifta oss i närheten av Göteborg, och om platsen ligger vid havet blir vi ännu gladare. Vi vill gärna att det finns stolar för våra gäster att sitta på och ett inomhusalternativ om det blir dåligt väder. Har ni några förslag? Tack

  • Svar på tråden Gifta sig borgligt på vacker plats?
  • Decemb­erVals
    Äldre 21 Sep 10:35
    #1

    Vi viger oss på Bohus fästning i december. De ordnar borgliga vigslar och man får en hel timme. Det kostar 1500 kr och uppåt, då ingår levande ljus, blommor och bänkar!

    Googla!

  • Äldre 21 Sep 16:00
    #2
    DecemberVals skrev 2012-09-21 10:35:51 följande:
    Vi viger oss på Bohus fästning i december. De ordnar borgliga vigslar och man får en hel timme. Det kostar 1500 kr och uppåt, då ingår levande ljus, blommor och bänkar!

    Googla!
    Åh, vad smart! Tackar också för tipset, tyckte dock hemsidan var lite smått dålig. Vad menar du med att man får en hel timme? Vi vill ju ta med egen mat och dryck och tårta, måste man bli färdig på en timme?
  • Decemb­erVals
    Äldre 21 Sep 20:20
    #3

    Vi ska bara ha vigseln där, sen drar vi, bor granne med fästningen, och ja, hemsidan är orättvis mot verkligheten =)

    Vill man ha mer så kan man komma överens med Urban som man ringer och bokar och ordnar allt med!
    Han jobbar 9-13 mån-fre, och har nr 0303-23 92 03.

    Han sa dock att de har ju ingen värme i fästningen, att man ska ha det i åtanke om man ska gifta sig, som vi i december. När har ni planerat?
    För under de varma månaderna så har man helt andra förutsättningar till vigsel och så eftersom det naturligt är varmare ute. De har två torn. Fars Hatt som är inomhuskänsla, och pampigt. Och mors mössa som är ett "utomhus under tak" alternativ.

    Sen är det ju väldigt fina miljöer för att ta fina bilder.

  • 2013
    Äldre 7 Dec 15:45
    #4

    Hej! Tack för tipset! Ursäkta att jag inte svarat tidigare men vi har fått en liten dotter :) Bohus fästning låter ju jättebra. Grattis o många lyckönskningar till ert bröllop! Vår fest kommer att vara på sjölyckan vid Nääs fabriker, så det kanske blir lite långt avstånd emellan.... Vet du nåt bra ställe runt lerum? Inte Nääs slott, vi var för stort sällskap för att vigas inne i slottet och för litet sällskap för vanhem.. Fler förslag?

Svar på tråden Gifta sig borgligt på vacker plats?