Inlägg från: sollan |Visa alla inlägg
  • sollan

    Vad tänker ni ge brudtärnorna/brudföljet som tack?

     


    Marskalken fick en fin tygpåse med texten Tack för att du var Marskalk och i den en Whisky


    Toastmadame fick 3 fina berlockar till sitt armband.


    Mina tärnor fick varsitt sådant här pärlarmband med 2 accentpärlor i rosa och ett stansat hjärta med deras namn och ordet kärlek köptwww.loveandbeproud.se där jag även köpte mina egna bröllopssmycken i samma serie som deras armband.



    Som favors hade vi organsapåse med chokladhjärtan i temafärgerna rosa och silver
    Fru Olsson sedan 120414 <3
  • sollan
    daniiel skrev 2012-09-01 00:39:40 följande:
    Nej, klart det inte är fel :) Personligen hade jag, om jag var tärna, hellre fått klänningen än presenter dock. Andra resonerar säkerligen precis tvärtom. Jag är ingen klänningstjej, så oavsett om jag fått välja helt själv eller om bruden hade valt, så skulle jag aldrig använda den igen. Därav min åsikt :P

    Men generellt sett angående kläder till brudföljet, så ju mer krav brudparet ställer på kläderna, desto mer bör de betala anser jag :)

    Säger man därför bara tex "en blå klänning som är ungefär knälång", men den kan vara i vilken modell, material eller blånyans som helst, så bör tärnorna kunna betala själva. Säger man däremot "en himmelsblå klänning som är exakt ankel-lång med ett axelband och ett lila band i midjan", så tycker jag bruden gott kan både leta fram och betala för klänningen :P

    Så gjorde vi...Betalade deras klänningar,sjalar mm (vi hade ju krav på färg och modell mm så det enda rätta) men de fick ändå ett armband,mer som ett minne =)


     


     


    Fru Olsson sedan 120414 <3
Svar på tråden Vad tänker ni ge brudtärnorna/brudföljet som tack?