Inlägg från: Sandra87 |Visa alla inlägg
  • Sandra87

    Fikagrupp i Göteborg kanske?

    Har precis påbörjat allt mitt (eller ja, vårt, men det är mest jag som har åsikter om allt Flört) planerande, men kan ändå inte tänka på mycket annat! Tycker det låter som en jättebra och kul idé och skulle gärna vara med på något sådant! Glad

  • Sandra87

    Vi kommer att gifta oss den 27/7 nästa år. Har pratat om bröllop ganska länge, sedan fick jag ett ryck för två veckor sedan och kände att nästa år är det dags! Som tur var gick min sambo med på det. ;) Så nu är lokalen bokad, kyrka och präst valda och planeringen i full gång!


    Jag jobbar vanliga kontorstider, och då min sambo och mina två kattprinsessor oftast kan avvara mig för en kväll så är jag ganska flexibel tidsmässigt. :)

  • Sandra87

    Jag dyker också upp! Tar förmodligen på mig en ljusrosa kappa.

  • Sandra87
    lovisa86 skrev 2012-09-10 13:07:47 följande:
    Hej, hoppas ni vill ses snart igen, jag är gärna med då om det går bra :) jag jobbar dagtid så jag kan på em/kvällar också med lite framförhållning :)

    ChristineL ser att du bor i Lerum, det gör jag med, skall ni gifta er där? Vilken festlokal i så fall? Jag är så tveksam om den vi har prel.bokat..
    Jag kommer från Lerum från början och ska gifta mig där. Vilken lokal har ni bokat?
  • Sandra87

    Vi har också preliminärbokat Aludden. :) Tittade på Aspenäs Herrgård först, men tyckte att Aludden kändes mer prisvärt. Fortfarande fint vid vattnet och så, men lite mer humana priser i mitt tycke. Fick dessutom ett jättebra intryck när vi var där, så det känns bra. Jag blev dock lite nojig för att det skulle vara för trångt, vi blir nog cirka 60-70, men det blir det kanske inte? De säger ju att de kan ta upp till 120 personer, så det borde ju gå. :)


    Men det är inte lätt det här med lokal! Vi kände att vi ville ha ett ställe där någon annan fixar allting, och då tyckte vi att Aludden passade bra. Det kan säkert bli jättebra med 40 pers också! Men partytält kan ju bli minst lika bra, det handlar ju mycket om vad man är ute efter. Har ni varit och tittat någon annanstans? Var gifter ni er?


    Vilket datum är ert bröllop förresten?

  • Sandra87

    Vi gifter oss också i Lerums kyrka, i juli eller augusti beroende på om vi får det datumet vi hoppas på på Aludden (3/8). Får vi inte det så blir det den 27 juli. :)

    Blev det någon fika i torsdags förresten? Jag är gärna med igen om det blir av någon mer framöver. :) 

Svar på tråden Fikagrupp i Göteborg kanske?