Inlägg från: LillaJag |Visa alla inlägg
  • LillaJag

    Kom i form till bröllopsresan!

    Jag hoppas att du inte tar illa upp nu för så är det inte alls meningen att du ska ta det... Jag är mest nyfiken hur du tänker :)


     


    På din blogg så skriver du följande:


    "Här kommer 5 anledningar till att testa detox:
    1. På 3 dagar rensas kroppen från vitt socker och andra slaggprodukter"


     


    Det finns inget "vitt socker" i kroppen, allt socker är samma socker, nämligen glukos. Det spelar ingen roll om du äter rågbröd, bär, mjölk eller godis, ALLT bryts ner till glukos i tarmen.


    Vad är andra slaggprodukter, hur kommer dom ut och hur går det till? :)

  • LillaJag
    fasit skrev 2012-08-30 16:12:12 följande:
    Jag har tagit det från en annan källa(Erica Palmcrantz Aziz) , så det själva kemiska vet jag inte exakt hur det går till eftersom jag inte har studerat det på högre nivå. Hon kanske menar att det tar 3 dagar för socker att gå igenom kroppen och att det socker som kommer från t.ex. vitt mjöl och andra livsmedel som hon utesluter i en detox försvinner, men att annat socker som kommer från grönsaker kommer finnas i systemet eftersom man inte slutar äta helt. Har du något förslag?
    Jag har inga förslag för jag vet faktiskt inte. Visst "vitt socker" försvinner ur din kost om du Detoxar så men något vitt socker försvinner inte från kroppen, eftersom det inte finns något sånt där! :) Jag undrade bara eftersom jag tänkte om jag missat något ;)
Svar på tråden Kom i form till bröllopsresan!