• Maries31

    Rockelstad slott 2012/2013

    Här är en till som hittade Rockelstad igår! Kul med en helt ny tråd då de andra är ganska gamla... Jag har en fråga till Cooljen... Du skrev att det var alldeles för dyrt för er under sommaren... hur stor skillnad är det i pris under lågsäsong?


    Jag har verkligen drömt mig bort i planeringen av ett två (tre-)dagarsbröllop men vi har inte riktigt valt om vi vill gifta oss på sommaren eller under vintern och lägre pris blir ju lika med möjlighet att bjuda fler av sina nära och kära!

  • Maries31

    Mmm... det är mycket pengar... Men å vad jag skulle vilja ha mitt "drömbröllop" där! Har dock velat fram och tillbaka idag och funderar på om det verkligen är värt att dra ner på gästlistan för att få ha festen där..... Men vart sjutton ska jag hitta ett ställe nu som gör mig nöjd om vi kommer fram till att Rockelstad blir för dyrt??! Lyckliga ni som redan bestämt er! Hänger nog kvar här tills vi är riktigt säkra ;)

  • Maries31

    Tack för era svar Katelin och CoolJen :) Vi har tittat och funderat men det lutar mer och mer åt att vi faktiskt har ett mindre, mer intimt bröllop med de som betyder mest för oss... när och vart det sen blir är en annan fråga :) Hänger nog kvar här i varje fall för man vet ju aldrig ;)


    Tycker att det är en smart idé att ta betalt för övernattningen... räknade själv på att ta ca 350 kr/pers.


    CoolJen, förstår att det är bekvämare att ha festen lite närmare hemmet men visst är fantasin om slottsbröllopet i dagarna tre (två) lockande! :)

Svar på tråden Rockelstad slott 2012/2013