• EmmaT

    Rockelstad slott 2012/2013

    Den 29 juni nästa år smäller det för oss på Rockelstad! Har miljoner grejer kvar att fixa med, men det hinner vi nog. Hur har ni tänkt kring hår och smink? Har ni hittat någon lokal förmåga som kommer ut till Rockelstad på förmiddagen?

    När och hur bestämde ni er för rockelstad? - Första (och hittills enda) gången vi var där! Bokade redan före vi hade åkt därifrån :) Tror att det var redan i april... Självklart var det det fantastiska läget, att alla kan bo över och en del redan från fredagen samt att man fixar egen mat och dryck som gjorde valet lätt.

    Hur fixar ni mat? - Inte kommit dit riktigt än, men vi vill ha catering och inte buffé dår det lär bli en aning trångt i Kristallsalen.

    Hur många är ni? - Vi siktar på ca 90, men det blir svårt...några fler kanske.

    Vart ska ni vigas? - På bryggan är tanken, men om det regnar som det gör idag blir det inget vidare... Tänker att man anske får inhandla ett par snygga paraplyer ;)

     

  • EmmaT
    CoolJen skrev 2012-09-01 16:05:56 följande:
    Hur långt har ni kommit i planeringen annars?
    Inte så värst långt faktiskt... Vi har bokat fotograf, jag har börjat sy och inhandla dekorationer till Kristallsalen där jag tror vi kommer ha middagen, men utöver det är det mest inhämtning av inspiration som gäller för stunden :) Just det - jag har köpt mina skor också!

    Min blivande har en kollega som är make-up stylist, men jag skulle gärna vilja hitta någon som både gör hår och smink...tips någon?
  • EmmaT
    CoolJen skrev 2012-09-26 14:09:46 följande:
    Vad blir det för dekorationer?

    På tal om övernattning, pris, bäddning.
    Som sagt så tycker jag att det är hutlöst dyrt att betala ca 7000:- för att få lakan och bäddat men känner ändå att det är lite tacky att låta folk ta med egna lakan och bädda själva.
    Min tanke nu är att köpa billiga lakan på ikea och hitta 2 "frivilliga" som kan bädda alla sängar.
    Jag syr vimplar/flaggspel eller vad man nu ska kalla det :) I våra färger naturligtvis! Utöver det lär det bara bli lite blommor och ljus.

    Jag tror att vi kommer hyra lakan, men själva bäddningen... Jag tror nog faktiskt de får bädda själva, även om jag håller med att det känns lite "tacky". Kanske kan vi andra med gemensamma krafter bädda kvällen före, vi får se.
  • EmmaT

    Hur gör ni med servetter? Hyr ni vita linneservetter av Rockelstad, eller finns det andra, bättre alternativ?

  • EmmaT

    Hej!
    Är det någon som har tips på en bra DJ till Rockelstad i juni?
    Och är det någon som har numret till MalmköpingsBlomsterhandel, för de har aldrig svarat på det nummer jag har...
    /Emma

Svar på tråden Rockelstad slott 2012/2013