Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Det där har en enkel lösning MissTC.

    Skicka med en inköpslista på vart presentpapper som passar ditt tema finns och lite olika prover på dessa papper (och snören också givetvis). Då kan dom ju inte köpa fel papper tycker man.
    Det här passar perfekt att ha som inledning till den mycket specificerade önske- (inköps) -listan.
    Sen lämnar du med länken till någon youtubevideo om paketinslagning.
    De gäster som kommer med fula paket i fel färg på pappret släpps ju givetvis inte in i lokalen, för dom har säkert inte ens rätt present i paketet då dom uppenbarligen inte har läst din lista Solig 

  • Chicita

    Det är bara att sätta ner foten.
    Jag menar, det minsta dom kan göra är väl att se till att köpa paket efter er inköpslista och slå in dom i rätt papper när ni är så snälla och bjuder dom på ert bröllop?

    Själv måste jag ju säga att jag tycker att dom även borde se till att matcha själva också. Om ni föredrar blondiner för att ni själva kan stå ut lite som mörkhåriga (eller tvärt om) så får dom väl färga / bleka håret. Och så borde dom börja träna och banta så att dom är snygga på er dag. För det kostar ju så mycket att få fotografen att photoshoppa bilderna sen annars Tungan ute 

  • Chicita

    Om du kollar i länken som finns i trådstarten så kan du se att vissa kyrkor erbjuder stand-in makar om dom inte passar färgtemat eller ballar ur på något annat sätt (som att vägra ta på sig vissa kläder eller försöker bestämma något).
    I värsta fall kan man ju hyra in statister som passar in i mallen. Dessa sätter man på dom främsta bänkarna i kyrkan och längs gångarna så att allt matchar och ser bra ut på bilderna sen Glad 

    Men förhoppningsvis slipper du ju detta nu i alla fall Skrattande

  • Chicita

    Jag vet inte om dom kommer med presenter, men om ni ger dom 500:- var att handla present för så borde du ju kunna få ihop till ett kaffe-set i alla fall Glad

  • Chicita

    Men det kostar ju att ha statister. Statistförmedlingarna tar ju rätt bra betalt.
    Det är inte jag som bestämmer reglerna där dock Obestämd 

    Det finns ju i alla fall statister i olika prisklasser, till kostymbröllop är dom inte så dyra, men ska man ha frackbröllop så krävs det lite mer för att dom ska se riktigt snygga ut i frack så tyvärr stiger ju priserna då också.

    Vissa förmedlingar tar betalt i kilopris, ju lägre vikt - destå högre pris. Så om man kan tänka sig lite större (men inte tjocka) statister så kommer man billigare undan. Och om man vill ha riktig tjocka statister så man själv ser smalare ut så blir det riktigt billigt. 

  • Chicita
    MissTC skrev 2012-10-16 14:30:55 följande:
    Så du menar att jag inte ens behöver betala folket jag hyr in?? Det låter ju helt fantastiskt i så fall =)
    Jo, Jenny121212 är nog lite förvirrad låter det som. Förvånad
    Men det är klart, som med allt annat så kanske man kan ordna det "under bordet" eller svart.
    Om det är svart i kyrkan förutom i altargången och framme vid altaret så syns ju bara ni ändå, så då kan ni ju be vem som helst att sitta i bänken som utfyllnad.
    Och då ska dom ju känna sig hedrade. Plocka in några turister eller nåt, se bara till att dom har tid att åka och köpa present först enligt shoppinglistan.

    Att ta det "under bordet" är lite krångligare dock, för då måste kyrkan byggas om.
    Men lite får kyrkvaktmästarna väl ställa upp. Det är ju ändå er dag liksom  
  • Chicita
    Jenny121212 skrev 2012-10-16 17:26:12 följande:
    Jag tycker iaf att det låter helt knäppt! Men jag har ju inte gjort det än så jag får väl lita på dig Chicita. Jaja, bara att gör om budgeten igen. Suck:( kan man höja kuvertavgiften för de andra gästerna så att de betalar statisterna? Jag menar det blir ju mycket pengar om jag ska betala allt, men om alla är med o delar så blir det ju bara några hundringar var
    Jamen självklart ska dom övriga gästerna betala... Eller behöver ni verkligen andra gäster om ni har statister som funkar med er stil? Räcker det inte om dom andra bara kommer och lämnar presenterna? 
    Statisterna behöver bara mat om dom jobbar längre än 6 timmar. Så om ni skyndar er lite med middagen så kan ni skicka hem dom efter att ni har ätit (och dom har suttit och tittat på).
    När statisterna gått hem och alla fina bilder är tagna så kan ju resten av avskrapet komma med presenterna och fylla ut dansgolvet.
    Då behöver dom bara få tårta (ICA's glasstårta duger gott och väl).
    Det skulle spara många tusenlappar som du kan lägga på dig själv istället Glad 
  • Chicita

    Men vad säger du PiaB
    Vilken hemsk chef du har. Jag tycker att hon borde byta jobb. Det är väl det minsta hon kan göra. Om hon trivs på arbetsplatsen så kan hon väl i alla fall byta med dig? Tungan ute 

  • Chicita
    PiaB skrev 2012-10-16 18:54:47 följande:

    Plötsligt såg jag framför mig hur jag och blivande mannen kommer in i ett fullsatt Globen och gästerna (statisterna) gör vågen!


     


    Det behövde jag efter en riktig pestdag på jobbet. Tack för den här tråden och till alla som skriver i den


    Jamen det är väl fullkomligt realistiskt FörvånadSkrattande
    Fast Globen är ju inte så snygg, men dom kan ju alltid bygga om någon större kyrka med läktare så ni får in många statister Flört
  • Chicita

    Jösses, så mycket jobb det är med att planera bröllop och gifta sig så borde man väl få övertidstillägg också Förvånad

Svar på tråden Kan jag verkligen...?