Inlägg från: snowstars |Visa alla inlägg
  • snowstars

    Kan jag verkligen...?

    Aniara4 skrev 2012-11-02 23:33:37 följande:
    Du skulle ju kunna låta honom skala 10 kilo lök till middagen så att ögonen blir röda och fina, men risken är förstås att han, som den hopplösa karl han är, gråter fram alldeles fel nyans och blir liksom rosaröd i ögonen istället.

    Karlar har verkligen ingen känsla för färger och vad som matchar eller inte.

    Bra förslag! Men ja, jag tror dessutom att han är lite färgblind så han får säkert till en lila nyans när han ändå håller på. Det skär sig ju ännu mer än den blå färgen han redan har! Men man kanske kan sätta honom i ett rum med hästar. Han tål ju inte dom, brukar bli duktigt röd i ögonen. Eller om han får en bit hästpäls fastsatt under näsan, som en låtsasmustasch? Tror ni han kan dö av det? Vore ju trist om vi inte hann bli vigda för att han kolat av..


     


    Bra förslag Chicita! Egentligen räcker det ju om alla tar med sig lite mat åt mig, för de ska ju inte äta. De är ju bara vackra statister invirade i julgransglitter som ska tjäna som dekorationer. Så spelar det ju mindre roll om det är janssons frestelse eller skärgårdssill. Fast jag gillar ju indisk mat så jag hoppas nån tar med sig det. Kan man bifoga det på inköpslistan de får?

  • snowstars
    PiaB skrev 2012-11-03 11:29:45 följande:
    Jag friade på skottdagen, får jag dispens då? Eller måste jag skjuta min blivande man istället för älgen?
    OM du måste skjuta din blivande - se då till att göra det efter han har sagt ja! annars har du ju planerat ett bröllop i onödan!
  • snowstars

    Ny lek: multiplicera din ålder med din blivandes (ja blivandes, för inte hänger det väl folk som redan är gifta här?) skonummer och dividera med antal gånger du fått höra ordet bridezilla senaste veckan. Den som får högst nummer vinner. Tävlingen avslutas klockan 12:00. Vinnaren får en väldresserad bröllopskoordinator till förfogande ända fram till bröllopet.


     


    Min siffra: 2,068


     

  • snowstars

    Alltså, Aniara4, jag tycker verkligen att din släkt överreagerar. Herregud, lite humor får man väl ha! Och det är ju faktiskt DITT bröllop. Jag skulle ha haft den under vigseln och vridit upp volymen några snäpp så de verkligen förstår att DU bestämmer.

  • snowstars

    Då får köpa en sån där liten gran och hänga i moppen så luktar den nog inte. Tänk vad bra att få välja hur prästen ska lukta!


     


    Och jag ser framför mig hur bra det kommer bli när den där låten spelas. Dels så är det ju din favoritlåt så det kommer ju kännas fantastiskt bara därför. Och sen blir det ju verkligen lite "in your face!" till hela släkten när du bevisar att du är vuxen och bestämmer själv.

  • snowstars

    Jag har en fråga. Jag kom fram till att den där röda julduken som klänning och rött som färgtema blir för.. Tacky. Jag vill ha det stilfullt och elegant. Mitt nya färgtema är därför vitt, äggskalsvitt och lite, lite kritvitt. Men jag känner mig lite osäker. Funderar på att piffa upp det med nån färg ändå, typ beige? Eller blir det för färgglatt? Jag vill ju verkligen att det ska vara stiiiiiiiilrent.


     


    Och när vi ändå är inne på färger: hur gör jag NU med m2bs ögonfärg? Måste jag gifta mig med en albino nu så ögonfärgen matchar bordsduken? Moppen är nog inga problem, jag anställer bara en vit mopp. Finns det att få tag på moppar i äggskalsvitt?

  • snowstars

    Men alltså, blir det inte svårt för folk att se MIG, bruden, om allt är vitt i samma nyans? Men det är klart, jag vill ju att det ska vara stilrent.


     


    En annan fråga: hur mycket har musikern i fråga att säga till om angående musiken jag väljer? Kan han neka att sjunga en låt som han inte behärskar? Är det inte hans förbannade plikt att lära sig den låt jag väljer, oavsett om han måste genomgå någon form av kirirgi för att få det att funka? Hjälp mig, jag behöver stöd!!

  • snowstars

    Visst är det så att allt man skriker i vild frustration när man planerar bröllop inte räknas. Det vill säga, om personer blir ledsna så behöver man inte be om ursäkt för man befinner sig ju faktiskt i en pressad sitation?


     


    För nu har jag bestämt att vi ska viga oss högst upp på en fjälltopp. Jag och maken kommer åka helikopter både upp och ner, men helt ärligt - det skulle kosta en förmögenhet att frakta upp gästerna också. Så därför har jag nu bestämt att de får gå. Jag menar, de kan ju faktiskt börja knata dagen innan och byta om i tältet. Bara man har med sig mycket deodorant så ser jag inget problem med det.


     


    I alla fall har det varit många klagomål på mitt senaste upplägg. Folk behöver tydligen mer än en dag på sig för att ta sig tre mil till fots (alltså ursäkta, men ni måste börja gå på gym), de vill inte ta ledig från jobbet för det blir så dyrt (och de tror det är gratis att hålla ett bröllop eller?) och en del har uttryckt att finkläderna kommer vara skrynkliga efter att ha legat i en ryggsäck (inte mitt problem - lös det själv). Några trodde också att de skulle frysa (stå ut).


     


    Så, min fråga är: När jag nu råkat skälla ut halva släkten och kallat dem lata, feta, snåla, dumma i huvudet och anklagat dem för att ha väldigt lite tålamod samt att de inte alls bryr sig om mig, måste jag be om ursäkt? Visst måste de förstå att det är väldigt stressande att planera bröllop och att jag befinner mig i en pressad situation för att få till MIN dag? Vad säger ni?

  • snowstars

    Nu tycker jag att du var lite väl konstruktiv Chicita ;)


     


    Nu är det i alla fall så att just den HÄR fjälltoppen betyder väldigt, väldigt mycket för mig så jag vill inte vara på någon skidanläggning. Men det är klart, de kan ju få boka helikopter själva om de inte vill gå.


     


    Ska genast maila ut det senaste åt hela släkten. Då borde jag få både feedback OCH en ursäkt med vändande mail. Eller?

  • snowstars

    Ja, precis. Det leder ju i och för sig till nästa problem, då jag inte vill ha festen på fjälltoppen (jag tror nämligen jag kommer frysa i min tunna klänning). Men då kan de ju som sagt bara ta pulkan ner till byn och så har vi festen på hotellet där.


     


    Ska fundera på att porta dom som inte svarat med en ursäkt inom tio minuter..

  • snowstars

    Alltså 6:30 tycker jag nästan blir sent om du ska ha luciatema. Senast klockan 05:00, då behöver ju inte alla gäster gå i säng ens kvällen innan! Optimalt, tycker jag.


     


    Vinrött funkar för övrigt alldeles utmärkt, så länge som brudgummen har matchande slips, annars kan någon tro att du legat med brudgummens bror (eller om det var farbror, kommer inte ihåg).

Svar på tråden Kan jag verkligen...?