Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Kan jag verkligen...?

    Cosy skrev 2012-08-20 15:05:50 följande:
    Aha jag visste att det var något som inte stämde, vi hade bara tänkt byta dukar mellan rätterna. Men det låter myckter troligar atta bara byta dem mellan klädbytena. Är det nu man ska börja med torra dukar och sedan byta av till sötare framåt kvällen för att det ska bli en behaglig övergång?
     
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Ja det låter som en riktigt bra plan.
    Om ni ska ha ostbricka som tilltugg så skulle jag rekommendera en konjaksmarinera duk till det... 
  • Chicita
    Tokig skrev 2012-08-20 15:19:34 följande:
    Såklart att jag inte tänkte på detta.... och hur är det med svärföräldrarna. Jag menar vi har redan utsett toastmaster, bestman och tärna. Kan man utse vem som helst till svärmor eller finns det några speciella kriterier att ta hänsyn till?

    Har om jag ska vara ärlig inte riktigt förstått syftet med rollen "svärföräldrar". Toastmaster = håller ordning på middagen. Bestman/Tärna = stöd till brudparet. Men varför ska man ha svärföräldrar?
    Någon måste ju stå i ett hörn och svära och vara irriterad på bordsplacering, dukning, färgen på servetterna och alla andra såna där saker.
    Det är väl rätt självklart Förvånad 

    Enligt tradition så är det ju din blivandes föräldrar som är svärföräldrar, men om du vill så kan ni ju mixa upp det lite och ta dina föräldrar istället.
    Har hört någon skröna om att dom är din makes svärföräldrar... men jag vet inte om jag litar på sånt.
    Det stod visst på någon Ribba på ett staket nånstans om jag inte förstod fel Drömmer 
  • Chicita
    Tokig skrev 2012-08-20 15:41:27 följande:
    Är det något mer man måste ha för att bli gift? Vill ju inte missa något viktigt... Har förstått att färgtema är viktigt, men är det ett måste för att bli gift? (är lite orolig faktiskt eftersom jag inte har ett färgtema)
    Jamen släng in lite blommor någonstans och kalla det för färgtema, det räcker...
    Men det är viktigt ja Solig 
  • Chicita
    101112 skrev 2012-08-20 15:50:50 följande:
    5. Inte att förglömma kedjan till ringen också så du kan leda/styra din nyblivna make till de ställen du tycker han ska vara på jag menar det går ju inte låta homom vandra runt fritt när han äntllgen fått på sig en ring eller hur??
    Men det är väl där morgongåvan kommer in? Förvånad
  • Chicita

    Det är väl klart att du kan skriva manus i alla fall. Det vore väl otacksamt om dom inte läser upp det du skrivit åt dom liksom.
    Precis som man kan ge gästerna andra uppdrag (som att komma hem till brudparet och skotta hela gården, eller passa deras barn en dag i månaden ett år, eller putsa alla fönster en gång osv) så borde man ju kunna ge dom i uppdrag att läsa innantill från ett papper...
    Eller? Oskyldig 

  • Chicita
    101112 skrev 2012-08-20 16:05:00 följande:
    Neeeej jag trodde det var efter man sagt ja och vänder sig om herregud du menar att jag helt missuppfattat i vilken ordning man gör sakerna jaha då måste jag genast skriva om allt på mina vad händer efter bröllopet listor. Alltså jag trodde det räckte med att bädda med nya lakan till maken i morgomgåva det är ju faktiskt en GÅVA. Tänk så fel jag hade
    Rena lakan är väl bara till för att man inte ska ta med sig massa skit från tidigare liv in i äktenskapet? 
    Eller tja det är vad jag hört i alla fall...
    Morgongåvan brukar ju vara ett flexikoppel så man kan ge honom lite svängrum, eller möjligtvis ett kyskhetsbälte med gps inbyggd om man vågar släppa iväg honom på egen hand längre sträckor 
  • Chicita
    101112 skrev 2012-08-20 16:26:08 följande:
    Aha men då körjag nog med vanlig kedja vid vigseln så blir det ett flexikoppel i morgongåva lakanen får han själv köpa och bädda med moronen efter. Kyskhetsbälter blir en jättebra 1 års present då vet både han och jag att det kommer funka. Gud vad bra det är med en erfaren person med här på forumet känns så bra att få alla dessa tips och råd, ja tack till er andra också men särskilt tack till dem som är gamla och vana:o)) förresten fick du ett bälte med eller utan gps? hur långt efter fick du det? Har för mig att de är ganska svåra att få tag på om man vill ha bra kvalitet iaf om man läser andra trådar här finns väl en tråd om det ska vara en avancerad gps eller vanlig gps?
    Eftersom min make mer eller mindre sitter fast vid sin dator så har jag en bra gps kopplad till den.
    Om han fick så skulle han sova med den under kudden här hemma också. Så jag brydde mig aldrig om att ge honom någon morgongåva faktiskt Solig 
  • Chicita

    Varför inte sätta dig på ett bord i mitten Cosy och sen ställa dom andra borden runt om dig i flera ringar där ingen sitter med ryggen mot dig så slipper du dela uppmärksamheten med någon annan Skrattande

  • Chicita
    Kjell Präst skrev 2012-08-20 16:38:12 följande:
    Idag äter jag en god middag bestående av pastasallad. Eller vänta nu, är inte det här Facebook?
    Nej nu hamnade du nog på fel sida.
    Men en pastasallad är väl inte helt fel.
    Bra att ladda med kolhydrater, och jag antar att präster måste ladda inför bröllopssäsongen (som väl börjar avta nu i och för sig) precis som elitidrottsmän måste göra Glad 
  • Chicita
    101112 skrev 2012-08-20 17:35:22 följande:
    jag trodde prästerna bara åt böd och vin det är ju vad man brukar bli bjuden på när man kommer till kyrkan????
    Oj du har uppenbart inte läst den andra tråden jag länkade till i TS Förvånad
Svar på tråden Kan jag verkligen...?