Inlägg från: Sanna87 |Visa alla inlägg
  • Sanna87

    Kan jag verkligen...?

    Ska gifta mig på Mallorca nästa vecka och har bara inte haft en tanke på klänningen.
    Är det okej att gifta sig topless och bikinbyxor eller tror ni prästen tar anstöt på det, jag menar det är ju sol och varmt inte sjutton tar jag på mig bröllopsmundering på stranden, eller??

  • Sanna87
    Guanaca skrev 2012-08-23 10:27:41 följande:

    Om man råkar bli gravid innan bröllopet, innebär det komplikationer då? Tex måste man fylla i en massa blanketter som intygar att den blivande maken verkligen är far till barnet, svära på att man inte haft sex med någon annan de senaste 5 åren etc?? Skickar man in dessa blanketter tillsammans med ansökan om hindersprövning, eller går det att ta med blanketterna direkt till VF/prästen (dvs om man verkligen inte kunnat hålla på sig i sista minuten och råkar bli gravid efter att hindersprövningen blivit beviljad)? Blir det dyrare att ansöka tillstånd för att få gifta sig gravid ju närmare vigseln det är?


    FÅR man överhuvudtaget gifta sig när man är gravid? Kanske är det bara burgerligt bröllop som tillåts då (på Burger King alltså)?


    Och nu till en något känslig fråga kanske… Man MÅSTE ju dricka champagne, jag menar brudskål och allt sådant. Så, om man ger mjölkersättning till bebisen i magen under bröllopsdagen, kan jag då dricka de obligatoriska 3 glasen champagne (eller var det 4-5-6 eller 7 glas? Beror detta på vilken budget man har på bröllopet eller vid vilken årstid det hålls?)


    Blir allt enklare om man bara är gravid i hemlighet?


    Jag har hört att det uppskattas om man skaffar en tillfällig "barnbärare" under bröllopet och kan man inte ordna det så brukar brudparet uppskatta att man tackar återbud...
  • Sanna87

    Förresten om man inte har något burger king i närheten, går det lika bra att man anlitar Ronald McDonald som vigselförättare?? Drömmer

  • Sanna87
    snowstars skrev 2012-08-23 18:50:41 följande:
    Ska man gifta sig på Mallorca är väl det minsta man kan begära att prästen också ska vara topless. Eller? Det skulle då jag ha krävt om det var min bröllopsdag. Maken bör också, i största möjlig mån, vara befriad från kläder. Tänk bara på att smörja in ordentligt med solkräm, för det blir ingen behaglig bröllopsnatt om solen bränt din kropp.
    Angående solkräm, jag köpte olivolja på extrapris, det kanske funkar lika bra. Om inte annat så blir det kanske ett skönt glid under bröllopsnatten!!
  • Sanna87
    PiaB skrev 2012-08-23 18:50:27 följande:

    Nejmen Sanna87, det är väl allmänt känt att präster inte gillar topless. Du måste ha bikiniöverdel och inga byxor. Hur tänkte du nu??


    Shit, det ade jag ingen aning om, då måste jag ju köpa en bikiniöverdel nu, och jag som redan spräckt budgeten.
  • Sanna87
    Chicita skrev 2012-08-23 19:36:45 följande:
    Tyvärr Ronald förrättar inte vigslar. Men Hamburgler och Birdie the Early bird har båda vigselrätt.
    Däremot är Ronald van att anordna kalas, så det blir fullservice där med bröllopsmiddag och allt 
    Perfekt, då kanske vi kan anordna våran fest där när vi kommer hem. Någon som vet om man kan man ordna ett vuxet happy-meal tror ni med lite skumpa å grejer eller är det bollhavskalas som gäller??
  • Sanna87
    niriel skrev 2012-08-24 11:00:59 följande:
    Åh vilken tur. Då måste jag genast hitta någon som hyr ut krokodiler. Är det någon annan som har hyrt krokodiler? Och hur bordsplacerar man enklast en krokodil?
    Är det inte enklast att surra fast krokodilen mitt på bordet, ungefär som en julgris fast en bröllopskrokodil då, och sen kanske dekorera den med en blomsterbukett som passar in i färgtemat i munnen, sen kanske några söta dekorationsrosetter runt varje ben..
    Och som en säkerhet för gästerna kan ni väl placera ett spjut mellan varje stol??
  • Sanna87

    Idag är jag mamma på krigsstigen, så för er som känner att ni har en dag över och extra mycket tålamod så auktionerar jag just nu ut 2 trotsiga och hyperaktiva bröder 3 och 5 år gamla. Ångerätten gäller tills imorgon!!

    För jag menar, det är väl okej att auktionera ut barn precis som folk auktionerar ut barnens gamla utslitna och nerkladdade dockor på tradera??

  • Sanna87
    Silketuss skrev 2012-08-24 13:29:10 följande:
    Jag kan tänka mig att ta dem... jag har ju redan tre stycken grabbar i åldern 4-9, så ett par stycken till gör ingen större skillnad, skulle jag tro.

    Om du hellre vill byta mot en osedvanligt tjurskallig sambo, så fungerar det också?  :-P Ärligt talat, är det bara jag som tycker att det är synd att raringen inte har "delar" man kan uppgradera?

    Min saknar totalt insikten som följer: "om jag snoozar trekvart, kommer samma saker antagligen hända...som när jag gjorde det sist" . Dvs, det blir stressigt, gnälligt och tjafsigt att få iväg barn till dagis och skola... Han står där som ett frågetecken och undrar hur det kan bli så som jag säger att det blir...gång på gång. Fattar liksom inte sambandet där, riktigt... :-O
    Guanaca skrev 2012-08-24 13:51:05 följande:
    Jag vill också ha dem!! Budgivning, budgiving, budgivning!!
    Okej, en sovandes sambo och en tjurskallig, det är taget. Bättre än 2 dundertrotsiga barn.

    För att slippa besvikna miner hos den som inte vinner budgivningen så kan jag gå med på att ni kan ha delad vårdnad om dem fram till måndag kväll. Det kan väl vara lika bra att ha dem med på bröllopet kanske Obestämd

    Jag kan känna igen det där snoosande momentet, stress, nää, men det kan du väl aldrig mena Silkestuss. Här är det lugna gatan när man snoosat en halvtimme extra. Men om nu snoosandet är en så viktig del utav morgonrutinen, varför inte ställa kl. 30 min innan. Då hinner man både snoosa och hinna lämna barn utans stress Flört
  • Sanna87
    Guanaca skrev 2012-08-24 16:02:31 följande:
    Hur gör ni för att era män inte ska snooza sig igenom vigseln? Kan man använda krokodilen som väckarklocka?!? Den är kanske effektivare och saknar så vitt jag vet snoozeknapp
    Rent teoretiskt borde den vara effektivare, det jobbigaste är nog hur man fraktar med sig den.
  • Sanna87

    Det skulle ju stå, utan att det äventyrar hela vigseln också...

  • Sanna87

    En fråga till er präster där ute...
    Finns det typ nån obligatorisk charmkurs eller ngt för er om det är så att ni någongång liksom "tröttnar" på att viga par, eller är det särskilda regler för präster i svenska kyrkan utomlands, behöver inte dem känna glädje eller passion  för sina yrken??

  • Sanna87
    Kjell Präst skrev 2012-09-07 08:53:22 följande:
    Är det så att vi tröttnar så sätter vi igång autopiloten. Det är en uppblåsbar präst som ser nästan ut som en riktig - och han är ständigt leende.
    Okej, då kanske det det är dags för prästen på mallorca att starta autopiloten. Eller så kanske han skulle tagit en månads längre semester.
Svar på tråden Kan jag verkligen...?