Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Kan jag verkligen...?

    Kjell Präst skrev 2012-08-23 11:10:32 följande:
    EU utläses Ebba Ulriksson. Hon är en mycket gammal tårtbagerska som bakade Gustav III:s bröllopstårta och sedan aldrig riktigt har hämtat sig. Hon har alltid åsikter om allting men det är ingen som bryr sig om dem eftersom hon är både blind och döv. Och även död, faktiskt, men det är hemligt. Man har stoppat upp henne och satt henne i ett rum på Livrustkammaren.
    Magdalena Ribbing, tja, det  är ungefär samma sak fast henne har man stoppat upp och satt vid en dator på DN.
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
  • passionsblomman
    PiaB skrev 2012-08-23 16:52:32 följande:

    Och en sak till. Jag ska ha lila klänning och mina ögon är blå. Måste jag byta ögon då så de matchar?


    Naturligtvis ligger det på ditt ansvar att se till att ögonen matchar klänningen. Detta måste du ta tag i omedelbart! Du får lättast saken åtgärdad i samband med vanlig laseroperation (du vet, den där då du sedan slipper linser och kan se färger och konturer lika tydligt som Carolina Klüft hädanefter).
    Att byta ögonfärg är ett enkelt tillägg och tar ingen extratid. De anpassar bara laserstrålen något litet.
    Vill du slippa att bli överdebiterad, ska du absolut hålla tyst om att detta är en förändring du gör med anledning av bröllop. Det är nämligen en välkänd hemlighet att alla yrkesmän som träffar blivande brudar, både saltar och sockrar sina notor på den stackars brudens bekostnad, så snart de vädrar bröllop i luften.

    Vill du vara säker på att komma riktigt billigt undan, tar du så att säga saken i egna händer, köper en laserskärare på Tradera och kör ditt eget race. Det är det tveklöst rättaste att göra numera och för allsindar-hur svårt kan det rimligen vara? Va? De bara lyser ju lite. Förresten gör du ju givetvis så, att du ber din ögonläkare berätta för dig hur man gör-jag menar, det är ju hans jobb att serva dig, så lite tid på att lära ut saken åt dig, får han ju faktiskt lov att ta sig. Du är ju kunden!Jag tror du tjänar in de pengarna i ett nafs. Du ska se-eller om du sedan inte skulle råka se, så i vart fall trösta dig med-att alla som ser dina nya ögon kommer att utbrista "ooooh så vackert! INGEN kan tro att du gjort det själv-det ser helt proffsigt ut!"

    Om någon säger åt dig att du istället borde byta klänning, så lyssna för allt i världen inte på den personen. VET hen inte vad en klänning kostar va??? Folk är inte kloka!
    Det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur
Svar på tråden Kan jag verkligen...?