Inlägg från: Guanaca |Visa alla inlägg
  • Guanaca

    Kan jag verkligen...?

    Åh herregud! Nu blev jag jäkligt nervös! Både jag och min m2b (min blivande är alltså inte man ännu utan han väntar på att få byta kön) har ju varit gifta en gång innan! Inte med varandra alltså. Får vi nu inte gifta oss? Om man inte får en andra chans liksom? Kan våra ex ha något att invända mot att vi gifter oss? Och får vi verkligen en prästs välsignelse eftersom vi så omdömeslöst äktad idioter förra gången? Jag vill verkligen inte heta bananlåda i mellannamn eller andranamn eller vad det nu heter! Om man ska ha en sopsäck på sig, är den då oanvänd eller har den innehållit sopor? Hoppas verkligen att ni kan lugna mina andragångsnerver!

  • Guanaca

    Måste också fråga om det här med smitning och hemliga bröllop. Eftersom vi smiter iväg och gör allt i hemlighet så är jag lite orolig över hur släkt och vänner ska reagera på att de missar bröllopsnatten! Jag menar, alla släktingar har väl rätt att dela vår kärlek? De kanske utesluter oss ur klanen om vi inte bjuder in dem till vår speciella stund i hotellrummet?

  • Guanaca

    121027, måste du berätta det för honom då? Då kanske han tar ut skilsmässa! Nä, behåll din lilla hemlighet för dig själv, han mår nog bäst av det. Och du också!

  • Guanaca

    Eftersom vi ännu inte gift oss kan jag inte uttala mig om den hemliga prästen. Än så länge är han/hon dock väldigt hemlig! Vi har ingen aning om vem som kommer att möta oss där den hemliga dagen. datumet är också det hemligt, jag minns det inte ens! Och detta underlättar ju för min framtida man. Vi behöver aldrig oroa oss för att han ska glömma vår bröllopsdag, den är ju hemlig iallafall!

  • Guanaca
    Kjell Präst skrev 2012-08-22 07:49:49 följande:
    Har ni en hemlig kyrka eller ska ni gifta er på en hemlig strand? Eller kanske i en hemlig herrgård som ligger i ett hemligt landskap? Jag kan verkligen rekommendera en hemlig kyrklig vigsel, för i kyrkan finns massa saker som  är hemliga. Eller om det var heliga.

    Det blir en hemlig strand för vår del (eller var det kanske så att det var i en kyrka men att den är så hemlig att den inte syns och ingen vet att den finns där?) på en hemlig ö någonstans i ett hemligt varmt land.
    Och detta är verkligen hemligt (helt seriöst) för kyrkan där på den hemliga ön har faktiskt inte informerat oss om den exakta adressen för vigselplatsen, inte heller vem prästen är. Har de kanske avlagt nåt heligt/hemligt löfte att inte avslöja sina hemligheter?

  • Guanaca
    Kjell Präst skrev 2012-08-22 08:59:06 följande:
    Det kan möjligen vara så att prästen är hemlig även för sig själv. Det har hänt mig många gånger. Tror jag, fast jag vet inte säkert för det är ju hemligt.
    Kan man verkligen lita på en sån präst som inte ens vet om han är präst? Är vigseln giltig då? Och den viktigaste frågan kanske, berättar den hemliga prästen för Skatteverket att man har gift sig? Antagligen så är det ju hemligt då också, så man blir inte korrekt registrerad i folkbokföringen.

    Nä, jag tror det är lite väl riskabelt med ett hemligt bröllop! Det kanske leder till att min hemlige make går och gifter sig med någon annan också eftersom det blir ju inget problem att få ut en ny hindersprövning när vårt äktenskap är så hemligt!
  • Guanaca
    Cosy skrev 2012-08-22 08:47:48 följande:
    Kan jag verkligen som kvinna beålla mitt efternamn efter jag är gift?
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Trodde att det var mannen som är tvingad att byta! Vi lever väl inte på medeltiden längre?

    Eller var det så att det kostar 8327 kr att behålla sitt efternamn som gift kvinna? Minns inte längre, blir alldeles snurrig av alla alternativ!
  • Guanaca
    Cosy skrev 2012-08-22 09:18:20 följande:
    Oj.. någon annan som kan svara på detta?
    We did it on DreamHack. Geeky love
    Kanske det hemliga Skatteverket?
  • Guanaca
    snowstars skrev 2012-08-22 08:39:33 följande:
    Om det är moppen (se ovan) som är VF har man nog inte sagt något, den har inte sett något och den kan absolut inte föra hemligheten vidare eftersom den varken ser, hör eller kan prata. Dock har den en ursnygg frisyr.

    Kan man själv använda en mopp istället för bröllopsfrisör? Jag skulle gärna slippa stressen med att försöka hitta och fixa i ordning en fin frisyr till bröllopet! Moppen är ju liksom redan färdigfriserad, guuuuuud så enkelt det vore!


    Ska jag i så fall sätta moppen på huvudet, eller kan moppen agera som min stand-in under vigseln (med skaft och allt) så slipper jag stå där? Den är ju smal också så behöver jag inte oroa mig över det där 1,57 kg jag skulle vilja tappa innan bröllopsdagen! Tungan ute

  • Guanaca
    Kjell Präst skrev 2012-08-22 11:23:12 följande:
    Det jag skrev i förra inlägget (nr 112) är hemligt!
    112 is a secret number!
Svar på tråden Kan jag verkligen...?