Inlägg från: Darling Daisy |Visa alla inlägg
  • Darling Daisy

    Kan jag verkligen...?

    Nja, jag tror att ångerveckan på barn är längre än en vecka.

    När man säljer hästar så kan köparen returnera dem upp till två år efter köpet. Det är ju rimligt att samma tidsrymd används även för barn. Innan två års ålder hinner man ju knappast uppleva om barnet fungerar i alla olika situationer man tänkt ha det i, tex julfirande, teaterföreställningar, galamiddagar, tågluff, rymdfärder eller dagisstart. Självklart ska alla föräldrar kunna byta barnet om det inte sitter helt still genom hela föreställningen av "En midsommarnattsdröm" eller om det gnäller vid raketuppskjutningen.

    Man kan ju självklart också byta barnet om det blir väldigt trotsigt. Då många upplever dessa problem först i treårsåldern, så finns på de flesta BB en utökad produktgaranti som man kan köpa till för en billig penning vid hemfärd. Då är man garanterad ett byte ända upp till 4 års ålder.
     

  • Darling Daisy
    Chicita skrev 2012-08-20 10:21:19 följande:
    Dock inser jag problematiken med att lämna tillbaka barnet till tillverkaren Tyst 
    Vadå? Det är väl storken eller BB som är tillverkare? Storken kan ju vara lite svår att hitta, tror det finns några bestånd i Skåne, men BB brukar finnas på alla sjukhus. I värsta fall kan man nog lämna barnet i vårdcentralens reception så ombesörjer de vidare transport.
  • Darling Daisy

    Chicita: Det är ju klart ett problem för dem i norra delen av landet.... För ni har ju inte heller bussar eller tunnelbana där uppe, va?
    Renar är ju så långsamma, så man kan ju riskera att barnet blir för gammalt (för återlämnandet) om man startar färden till BB för sent...
     

  • Darling Daisy

    Ja, kära nån. Förstå om du blir bjuden på ett bröllop med klädkod "mörk kostym" och du bara har ett ben... Vad ska du då sätta på dig? 
    Jag menar, det är ju inte säkert att brudparet accepterar att du går med kryckor eftersom det inte står något om det i beskrivningen av klädkoden. Och om du hoppar fram på ditt enda ben, så kan de ju ta anstöt eftersom du stör intåget i kyrkan...

    Svår nöt, det där...
     

Svar på tråden Kan jag verkligen...?