Inlägg från: jonnagoransson |Visa alla inlägg
  • jonnagoransson

    Buffe på Bröllop?

    En sak som jag tycker är viktig att tänka på när man ska ha buffe är att man måste se till så att toastmaster/madame, informerar gästerna om att de "ger" tillåtelse när gästerna får hämta mat igen, detta för att undvika att gästerna går hela tiden och det kan då bli svårt för de som vill hålla tal att få allas uppmärksamhet och det är risk för väldigt mycket spring.


    Sen håller jag med de andra, se till att det finns många köer så att det går fort för gästerna att hämta mat, så att de som tar först inte hinner äta upp innan de sista gästerna ens hunnit hämta mat.


    Vi ska också ha buffe och det är dessa tankar jag har om det!


     


    Jag tar gärna emot fler tips som är bra att tänka på när man ska ha buffe!!!

  • jonnagoransson
    Marjasinus skrev 2012-08-19 11:10:12 följande:
    Vi ska också ha buffé (grillbuffé), det känns väldigt passande för oss. Vi var först inne på att göra den själva men satte på oss spenderbyxorna och köpte in alltihopa.

    Eftersom folk kommer vara uppe och röra på sig mer, ta backning etc så är jag lite fundersam på hur man ska göra med tal och spex så att man inte har folk som är uppe och springer när någon skall tala. Där får vi komma på något smart.
    Flera har ju varit inne på det, att toastmaster styr över det och informerar i början av middagen att han/hon meddelar när det är okej att gå och ta mat igen! Så kommer vi styra upp det iaf, och hoppas på att det fungerar bra!
Svar på tråden Buffe på Bröllop?