Inlägg från: kärlekensbrudpar |Visa alla inlägg
  • kärlekensbrudpar

    Bröllop 29/6-2013

    Samma här :) vill prova klänningen och fixa det sista på den men dem är 40 mil bort.. Tror också att jag måste ner i vikt gått upp i vikt efter jag provat den sist ,..

  • kärlekensbrudpar

    Vi ska resa 40 mil i helgen prata med värdparet. Prata med frisysören. Försöka hitta skor och underkläder och prova klänningen för att justera den... :)

  • kärlekensbrudpar

    Tror jag kan bli hippad i helgen. Nervös försöker att inte tänka på det ;) jag tror det eftersom jag tänkte fara till Piteå men fick absolut inte göra det för min mamma och blivande av nån anledning ;)

  • kärlekensbrudpar

    En främmande kvinna kom och och knackade på med ett gulligt leende Skrattande Hon gav mig ett brev och det stog mitt namn på det jag fattade ingenting, Sen gick hon bara ?? :)

    Såhär stod det i brevet:
    25 maj 2013, Hej Frida ditt uppdrag!
    Ta med dig sköna oömma kläder efter väder, du får inte glömma bad dräkten men du behöver inte ta med dig hand duk. Festkläder och smink är ett måste! bra skor "obs stövlar" men också finskor. En kastrull och elvisp är också bra att ha med sig. Men du får inte glömma att ta med dig valfri leksak och två små strumpor.

    Du får ta med dig ett leende och ett glatt humör annars blir inget av, för nu händer det grejer så håll i hatten! Nu kör vi hela natten!! ;)

    Du MÅSTE gå och sova i tid för du ska upp med tuppen! Ät en bra frukost annars orkar du inte med allt...Du måste svara på alla samtal. Du kommer bli upphämtad så missa inte bilen! :) Hoppas du kommer ha en fantastisk kväll och att du inte tappar bort din sko.

    Du måste vara vaken och redo vid 07.45 på morgonen

    Vidare instruktioner kommer via samtal.

    Hälsningar dina hemliga beundrare :D

    PS. Missa inga samtal för då missar du det roliga.

    Ni kan ju ana att jag är förväntansfull ? :) :) :)

  • kärlekensbrudpar

    jo men undrar varför jag ska ta med elvisp och det haha :)

  • kärlekensbrudpar

    Ja förvirrad blir jag alltid, jaja man får väl packa ner det då ;) men mina största problem är att jag hat mens sp jag vill inte bada om dom tänkt det :/ ock både jag och sonen är jätte sjuka, så jag ber till Gud att jag ska bli frisk till i morgon!!! Tips på huskurer???

Svar på tråden Bröllop 29/6-2013