Inlägg från: Frullis |Visa alla inlägg
  • Frullis

    Oktober 2013

    Håller absolut med om att bilden börjar klarna om hur jag/vi vill ha det på stora dagen, så något gott har ju allt surfande gett. =) Precis som solklart skrev känns det för tidigt att köpa grejer redan nu, men det är å andra sidan dumt att vänta för länge med...

    Vi satte upp en budget i början av planerandet (med hjälp av all info jag surfat fram!) och försöker hålla oss till den, den ligger på ca 40 000 kr inkl ringen. Det vi har prioriterat är maten, och själva festen samt ringen. Vi ska ha så lite som möjligt utöver det. Ska bla be fotointresserade vänner fota, kompis gör tårta, sätta upp hår och sminka själv, m2b använder uniform han redan har, ingen brudbukett mm mm. Vi räknar med att vi blir ca 45 inkl oss på bröllopet.

    Strategin som Koyal nämner om att sitta en timme på helgen är smart, men hade inte passat oss då min sambo reser väldigt mycket just nu och är hemma lite då och då. Vi tar upp saker när vi kommer på nått helt enkelt. Sen är han inte lika intresserad av klänningar och ring som jag är, så det tar jag med syster och kompis som är tärna. =) Måste kännas jäkla bra att få ringen 5000 kr billigare!! Den jag kollat på skiljer sig med 2000 kr hos olika försäljare. Beställer du/ni på nätet? Tråkigt med skorna, men tur att det bara var 61 kr.

  • Frullis

    Bra idé där med höstlöven, det är verkligen vackert med höstfärger! Men som det känns nu ska jag inte ha nån bukett alls, vet egentligen inte varför jag inte vill ha det, tycker nog det känns konstigt att gå och bära på blommor. =)

    Jag har fastnat för en alliansring med fem stenar, en scalin mountain rocky. I vitguld och orhodierad (hur det nu stavas). Var väldigt inne på trestensring innan och ett tag på en med större sten i mitten och mindre på skenan, men nu har jag bestämt mej för en klassisk alliansring. Hur ser din ut?

    Fina skor, verkligen! Så posten slarvade bort dem? Vad konstigt! Borde inte de ersätta då? Själv ska jag nog ha ett par vita skor jag redan har, har bara använt dem på typ 2 bröllop, så de är som nya. Dessutom är klänningen lång, så de kommer nog inte synas så mycket.

  • Frullis

    Kollade på deras hemsida och de hade inte den, ska mejla och fråga om de har den! Tack för tipset!

  • Frullis

    Jag ska definitivt gå in om Hallbergs om de finns i lund. Vad skönt att ha bestämt smink och frisör! Vad satsar du på för typ av smink och hår? (Sorry men kan inte citera från mobilen)

  • Frullis

    Koyal: Förlåt, jag var otydlig men jag menade hur du ska se ut i håret och hur din sminkning ska se ut. Jag använder ID till vardags så det ska jag ha då med. Smälter in väldigt bra i huden och man ser inte så sminkad ut. Jag använder inte så mycket smink till vardags så då vill jag inte vara super sminkad när jag ska gifta mig heller. Håret ska jag ha typ som alverna i sagan om ringen, löst med två slingor bakdragna för det gillar min blivande.

  • Frullis

    Beställde min vigselring från Hallbergs! Blev inte den jag tänkte från början, blev en som passar bättre med 7 mindre stenar. Billigare och dessutom 20 % ytterligare på det. =) Tack för tipset!

    Har inte tänkt på acneärr, jag tycker mineralsmink döljer bra och jämnar ut. Kanske hellre lite acneärr än rynkor?

    Spacklad och piffad till max känns så fel, tycker jag med... Vill liksom se ut som vanligt fast lite extra söt.

    Slarvig uppsättning gillar jag med, det hade jag kört på om jag inte kört på utsläppt. =)

  • Frullis


    Denna blev det! Skulle bara ta runt 1 vecka, det är väl en ganska vanlig modell. Sen ska man ju bara låta bli och fingra på den i nästan 8 månader...
  • Frullis

    Najs med oväntat bidrag! Just nu försöker vi komma fram till vad som ska stå i inbjudan. Skickar väl ut dem ca ett halvår innan. Hur gör ni andra? Ska väl också beställa klänning denna eller nästa vecka.

Svar på tråden Oktober 2013