Inlägg från: Fiifii |Visa alla inlägg
  • Fiifii

    Oktober 2013

    Häger på här:) Jättekul att läsa om andra som ska gifta sig i oktober - pepp och roligt hur ni andra ligger till med planering. Hade lite panik ett tag; är ju "bara" 7 månader kvar! Men känns som man ligger lagom till i planeringen när jag läser tidigare inlägg. Skönt!:)

  • Fiifii

    Frullis; haha ja men tycker tiden bara rinner iväg! Men ibland känns det som om man inte kan göra något heller. Precis som du sa, mat etc får ju komma senare. Men än sålänge har vi bokat kyrka, lokal, fotograf, inbjudningarna är nästan klara. Samt lite som påbörjats i planeringsstadiet som mat och bordsplacering. Just det klänningen är äntligen beställd med:) Men tycker fortfarande att det är 1000 saker kvar att fixa!:D

  • Fiifii

    Frullis: Ååh vilken otur med klänningen! Men den är på g nu iaf. Spännande :D Jag har precis som du, långväga gäster som måste planera lite mer. Kommer även några från olika delar av Europa. Så kommer skicka ut mina i början av maj. Vi har bröllopet i Stockholms norra skärgård, så planerar även på distans, bor på västkusten haha. Lite trixigt! Men allt går:) Och håller med er- motivationen går lite i vågor. Ibland är det skönt att ta lite ledigt ifrån allt som börjar på bröllop!

  • Fiifii
    Koyal skrev 2013-04-01 21:26:37 följande:
    Fiifii var ska ni vara? Jo man måste ta en paus annars förlorar man nog verklighetsförankringen när bröllopet är över. Själv bygger vi till lite garderober och ska tapetsera för att byta vinkel ett tag.
    Vi ska vara på Barnens ö. Gifter oss i Bjrökö-Arholma kyrka:) Haha, jag håller med, försöker bolla lite andra 'projekt' samtidigt också! Så känns det fortfarande kul och roligt när man väl planerar bröllop och allt där till:) Vart har du beställt din klänning? Jag väntar också:/ Men beställde den bara för en vecka sen, så tar väl ganska lång tid innan man får den.
  • Fiifii
    Koyal skrev 2013-04-02 22:34:27 följande:
    Det låter ju trevligt med Arholma! Jag beställde min från Milagro de Nahrin i Sthlm, kunde ta 6 mån innan jag får den men det orkar jag inte med! Får komma senast i juni har jag bestämt haha. Var beställde du din klänning?
    6 månader! Då gäller det att ha is i magen haha. Jag vart runt och kollat och provat en massa, men hade bara The One in mind, en Pronovias Dafnis som jag sett online. Min budget tillåter inte en sådan exakt, så jag har efter många om och men beställt en Kina klänning. Borde väl komma i mitten/slutet av maj tror jag.
  • Fiifii

    Åh gjorde du? =) Jag var inne på spets innan jag kollade runt också, men blev helt fast när jag såg denna. Kändes bara självklart! Vad är det för någon du har beställt? Ja precis, och kommer den i mitten av maj så har man ju fortfarande tid att köpa en ny ifall det skulle bli katastrof. (Alltid risky och beställa nåt man inte provat/sett irl). Haha 4 månader kommer flyga fram! ;) och väntan kommer ju vara värt det då du vet du kommer få en klänning som du vill ha och passar perfekt! 

  • Fiifii

    Ja precis! Bara i midjan, men har beställt den med mest vita pärlor i bandet. Oj, jaså du har inte heller sett/testat din irl. Men ibland får man chansa lite, och säker på att det kommer kännas rätt! Man tar ju trots allt risken av en anledning:D Klänningen är jätte vacker btw!

  • Fiifii

    Åh här händer det grejer! :D Har inte varit inne på ett tag på denna tråden - men för att svara på din fråga så ska jag nog få hem klänningen innan jag köper underkjol. Jag hoppas nästan att man slipper ha det men beror helt på klänningen. Koyal: jätte fina skor! Verkligen snygga. Jag kollar runt fortfarande men som sagt kommer nog avvakta med alla accessoarer innan jag fått hem klänningen, om man kan hålla sig;). Med din frisör/MuA så hade jag nog gjort som ditt sista alternativ där. Testat din mua för frisyren innan du avboka björn axen.

  • Fiifii

    Jaha - vsd bra tips! Trodde liksom att det skulle bli svårare att gå! Men det är klart, om det är ringar i underkjolen så blir det ju ett utrymme där. Jag vill också ha ganska låga skor och precis som du säger - helst med stängd tå men bara sett snygga med öppen tå so far. Vart beställde du dina? Fri frakt och retur gör ganska mycket om man inte blir nöjd.. Funderar också på färgade skor då vita skor inte hör till favoriten. . Men har ingen aning om vilken färg. Hade varit kul att kunna använda dom efter bröllopet också!

  • Fiifii

    Absolut - dom måste vara bekväma! Vill egentligen ha ballerina tror jag, stängd tå och bekvämt. Men ska se om jag hittar några skor med liten klack kanske innan jag bestämmer mig helt. Men beror lite på klänningen också. Jag har inte beställt från zalando innan men dom har ju rätt mycket! Har faktiskt hittat klänningarna till mina tärnor därifrån. Eller lutar åt det så blir väl att man lägger en order snart! Du får säga hur skorna blir! Hade ju varit perfekt om klänningen kommer innan 30 dagar :D

  • Fiifii

    Vilka fina ringar! Är också på ringjakt just nu. Svårt det där.. Men tror jag hittat vad jag vill ha, ska se om jag kan lägga upp en bild:) Två ringar faktiskt, då min förlovningsring blev i silver, och blivit riktigt sliten på kort tid:(
    Känner igen mig det du beskriver om klänningsjakten - man blev ju helt överväldigad! Men kul att du är på g nu, och du kommer nog fram till vad du vill ha! Pronovias klänningar är ju helt underbara...Skrattande

  • Fiifii

    Tack! Skrattande Tycker det är lite svårt dock, så inte bestämt mig helt, för den är liiite för blingig för mig egentligen kanske. Men samtidigt så pirrar det till sådär härligt i magen när jag hittade denna (som den gjorde med klänningen) Men skillnad med ringen - den ska man ha varje dag ju, så frågan är om man ska tänka lite mer praktiskt här.

    Men tror jag kommer gå på den man älskar! Och då lutar det åt dessa (två ringar på bilden, huvudringen är en princesscut .60 ct) . Men håller med - man blir så velig haha.

    Åh hoppas du kan få tag i en begagnad! Jag blev kär i Pronovias, men låg ju låångt utanför min budget så tog risken och beställde en kopia från öst.. Kunde inte släppa den hur många klänningar jag än provade. Men kommer väl visa sig om man gjorde rätt val om nån månad eller så.

  • Fiifii

    Precis - praktisk går bort haha Flört

    Det är Dafnis, och i och med det är från nya kolletktionen fanns det inga begangnade ju.. Letade för fullt på USA sidor och så också, men utan framgång. Kollade upp Planeta klänningen tidigare, och den är så vacker, riktig princess dröm men väldigt stilren. Är det den det lutar åt eller har du flera alternativ just nu? Men ja, det tror jag du gör rätt i, avvakta lite, och sen efter några dagar kanske man fått lite distans och kan 'se' mer vad man vill ha. Den ska komma i slutet av maj tror jag.

  • Fiifii

    HelenaFredrik: Vad kul att ni fick prästen! Vi har bestämt oss för en tre bitars tårta till oss. Sen ska vi ha macaroons, cake pops, minicupcakes och en candy bar. Nu lutar det åt En nypa socker i Stockholm som får göra bakverken och mini tårtan. Men inte bokat nåt med dom än. Vad för slags tårtor lutar det åt för er?

  • Fiifii

    12 oktober är vårt datum också glömde jag säga:) Hoffsennanen Tottoplex: Hur har det gått med klänningen?

  • Fiifii

    Tror också att sålänge du känner dig bekväm i modellen så blir det bra. Jag oroade mig också för att det inte skulle vara "mig" men kommer dra ner på accessoarer och ändå göra den mig med hår och makeup, se till helheten liksom. Men däremot kan jag förstå om du känner dig osäker med hon som skulle sälja. Lite magkänslan som får bestämma där. Särskilt om du måste resa långt för att prova. Testa lite fler klänningar i affärer? Varit på Svanhs i Kungsbacka? HelenaFredrik - min sambo vill absolut inte se min klänning innan heller, så man får nog efter vad man själv trivs bäst i men håller med om att det är nervigt! :)

  • Fiifii
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2013-04-19 22:27:02 följande:
    Ska iväg och prova nu nästa vcka i en butik jag inte varit i ännu och se om de finns ngt mellanting bland allt jag provat! Få lite nya perspektiv kan man väl säga! Va inne hos Svahns men de Lilly klänningarna jag gillade hade hon inte inne. Och hon tänkte inte ta hem ngn om jag absolut inte skulle köpa den...så där gick hon miste om en kund! Känner inte riktigt för att beställa en jag inte sett eller provat tidigare...!

    Samtidigt är vi nu inne på alla sånger vid vigseln samitidigt..mkt just nu!
    Vad fokuserar i på för tillfället? 
    Nä det kan jag verkligen förstå! Jag var där en gång, och tyckte det var ganska bra, men vart så insnöad på vilken klänning jag ville ha så blev att jag beställde online. Men det var lite svårt, var på några stycken i Göteborg också. Fastnade mest för Tonys Högtids kläder där, bra service, men inte JÄTTE mycket utbud. Men hoppas verkligen du hittar någon i butik.

    Ja, vi är också på sånger vid vigeln just nu! Så himla svårt, men tror vi har bestämt in- och utgångsmarchen iallafall. Sen högst upp på to do listan är; att skicka ut inbjudningarna, mannens kläder, och köpa hem dekorationen. Ringen ska också köpas i maj.. Listorna börjar bli långa och många haha.
Svar på tråden Oktober 2013