• Ziroz

    Sundsvall/Timråbrudar 2013

    Hej :)


    Här är en till blivande brud i ert område. Vi kommer troligtvis att boka Söråkers herrgård för vårt bröllop. Vi planerar att gifta oss redan den 9 mars så det är rätt snart :)


    För oss blir det lite speciellt då vi bor i Örebro och planerar bröllop uppe hos er. Min sambo är uppvuxen i Sundsvall så därför har vi bestämt oss för att hålla bröllopet där. Men för mig betyder det att jag inte har någon större koll gällande bra frisör, make-up, blommor osv så ni får gärna tipsa mig :)


    Klänning har jag varit och kollat på och väljer nu mellan tre stycken, så får se vad jag landar i gällande det. Annars måste vi härnäst bestäma oss helt ang Söråker och boka kyrka.


     

  • Ziroz

    Nu går det lite frammåt här i planeringen. Vi kommer nog inte ha någon speciell stil på bröllopet mer än att vi ska ha vinrött som färgtema.

    Inbjudningskorten är beställda, vi är lite sent ute med det men har valt att beställa korten av en kollega till sambons mamma som gör dom för hand :) Klänningen är beställd och har redan kommit hem. Blev inte alls en sån klänning som ja tänkt mig. Trodde att ja ville ha en relativt enkel klänning men så blev det inte :P Sambons kläder är bokade :) Idag har ja också ringt och bokat bruduppsättning, valde "Sagolik" i Timrå fick det tipset av en kompis :) Dom fixar make-up också och håller salongen stängd för övriga den dagen och så ingår det lite champange osv :D Vi fick också förslag på meny idag men den ska vi nog kolla över va lite delar som ja inte kände passade perfekt. Fotograf kommer vi använda en kompis som är jätte duktig. Bordsplaceringen har ja börjat kolla på och satt in de som vi är nästan säkra på kommer. Festprogrammen med lite smått skrivet om gästerna är också påbörjade :)


    Odd Felow kollade vi lite på innan vi bestämde oss för att ha ett helthets upplägg :) Visst blir det i dyraste laget för helheten men vi kände att i och med att viinte finns på plats så är det enklare. Vi kommer iaf inte att kunna åka runt och kolla på olika alternativ. Nu känns det iaf toppen för oss och det är en stor fördel att gästerna kan sova över på samma ställe i och med att drygt hälften av våra gäster åker långt.


    Skickade blanketterna för hindersprövning och namnbyte till sambon för utskrift idag också.


    Det är tur man är mammaledig så hinner man fixa rätt mycket på dagarna :) Nu är det kvar att beställa blommor sen är nog det mesta bokat och beställt iaf och då är det mest fix med program för kvällen osv. :)


     


    FrökenT skrev 2012-10-19 08:58:52 följande:
    Hej ziroz, välkommen! Söråkers herrgård är jättefint, vi tittade på det också men deras brollopspaket var lite väl dyrt för vår smak, vi försöker hålla nere budgeten. Vi tittade även på villa marieberg och Timrå golfklubb men jag tycker att det blev lite väl dyrt. Vi har hyrt Odd fellow inne i stan och sen ska vi ta catering från något bra ställe och alkoholen åker vi till Tyskland och köper. Tyvärr är jag ej från Timrå/Sundsvall heller utan kommer från Norrbotten vilket gör att jag inte heller har så stor koll. Men jag har fått rekommenderad Petra Berggren som fotograf och Salong Barock som frisör. Blommor har jag fått Vifsta blomsterhandel eller Deltablommor i söråker... Jag tror båda har bra priser och jag vet att de är duktiga. Vad har ni för stil på bröllopet? Mvh T
Svar på tråden Sundsvall/Timråbrudar 2013