• Resa till Teneriffa? Las Americas...

  Tor 9 aug 2012 22:24 Läst 1539 gånger Totalt 4 svar
  muminm­amman 81
  Visa endast
  Tor 9 aug 2012 22:24

  Hejsan alla som gillar att resa!

  funderar på att åka till teneriffa på vår bröllopsresa.
  någon som kan rekommendera ett super bra hotell? vill ha ganska lyxigt då man aldrig annars har möjlighet att unna sig sånt
  sitter å letar å letar..men vet ej riktigt ändå...tanken e att vi ska åka i slutet av september om det finns några platser kvar???
  kan man boka så länge med sin nuvarande namn och ändra sen om pass och papper blir färdiga innan man åker?

  Mvh Nina 

 • muminm­amman 81
  Visa endast
  Fre 10 aug 2012 09:17 #1

  ingen?

 • Fre 10 aug 2012 09:35 #2

  har varit på teneriffa 2 gånger.. bott i fanabe på ett familje hotell.. om man går norr ut (tror jag) längs strandpromenaden mot La Caleta och Playa Paraiso (?) finns det massa hotell som ser väldigt lyxa ut! Vackra trädgårdar precis vid stranden.... Kolla åt det hållet.


  Ja det är inga problem att ändra namnet senare. Vi gjorde så med vår dotter. bokade när hon inte var född då fick hon heta baby.. Mailade sedan bara resebolaget och ändrade namn å så fick vi nya biljetter mailade.


   


  Hoppas du kan hitta något... ta annars hjälp med en resebyrå och förklara vad ni vill ha... de kan ju hitta något bra till er!


   


  Lycka till!

 • Schume­line
  Visa endast
  Fre 10 aug 2012 10:11 #3

  vi har varit precis bredvid las americas (eller är det en del av) två gånger, på los christianos. där var det ganska bra faktiskt. lite mer turister från italien och spanien och inhemska öbor. men du får vara beredd på att det är väldigt mycket turistiskt. jag hade inte rekommenderat där vid hamnen på las americas. inte alls fint eller romantiskt, och för måna fulla britter. costa adeje har vi inte varit på , vi ska till teneriffa i oktober en vecka, inte bröllopsresa, så vi funderar på att åka upp dit.
  vi har bott på medeteranian hotel. väldigt bra, inte femstjärnigt som de menar, fyrstjärnigt hellre och lite slitet. men väldigt bra på grund av pristet! frukosten är HIMMELSKT stor, och personalen behandlar en som guld, även om det är ett stort hotell. det är en jättestor pool, den största i närheten, och precis bredvid den finaste beachen på las americas. läget är perfekt, så vi drog dit en andra gång. grannhotellet som ägs av samma ska vara lyxigare, sir anthony, men mycket dyrare. mitt råd är att du går in på trip advisor och väljer romantiska hotell, där får du ganska bra svar och sållar bort såna som bara drar dit på fylletur. :)
  restaurangerna på los christianos är oväntat bra några av dem! ett stort pluspoäng! 

 • Schume­line
  Visa endast
  Fre 10 aug 2012 10:21 #4

  jag tror jag skrev lite fel, vi bodde alltså på hotellet medeteranian palace, kolla upp det så förstår du vilket område jag menade. längre söderut är hamnen och det var inte så fint..

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll