Inlägg från: SandraElisabet |Visa alla inlägg
  • SandraElisabet

    Vintagebröllop?

    LinneaR skrev 2013-02-10 14:17:42 följande:
    Jag har i alla fall börjat få ihop min te-servis:) Har tänkt att allt porslin ska vara olika. Här kommer en bild på mina koppar hittills.

    Jag ser fram emot mer inspiration här i tråden!


    Åh så fina!! Jag älskar udda porslin! Solig

    Jag är också inne på vintage inspirerat, håller på att bearbeta fästmannen lite... inte för att han inte tycker om stilen, men jag tror inte han riktigt vet hur han skulle vilja ha det så vi får se hur det blir i slutändan när båda våra stila smälter ihop till en. Flört

    20-talet kommer slå stort snart så ni som är ute efter fynd passa på nu innan priserna fördubblas! Jag arbetar och pluggar inom textil/mode och vet att det kommer komma storfilmer som the greate gatsby et cetera så modeföretagen är redan inne på 20 tal och det kommer sprida sig! 70 talet har ju varit stort de senaste åren, men nu är det alltså strax 20 talets tid (igen)... Håll ögonen öppna!
  • SandraElisabet

    Oj va fin klänning Majja!!! Solig

    I like a lot! Det här med böcker tror jag att vi kommer implementera också, men då blir det nog mycket blandade titlar... Får se hur det blir. Gillar upplägget i bibliotek - Mycket romantiskt och intimt... Hjärta

    Vi håller på och funderar på budget - lokal - tema/känsla. Dessa ska ju helst matcha.... Drömmer

  • SandraElisabet
    mimmi skrev 2013-02-15 08:23:48 följande:
    Älskar den här tråden!! Vi kommer ha lite vintage/nörd tema på bröllopet. Spetsdukar, tekoppsljus, barnmatsburksvaser (kul ord!!), tårtpapper, säckväv etc! Våra save-the-dates är utskickade, framsidan såg ut som ett gammalt scrabble bräde med våra namn inflätade i bröllopsdatumet, baksidan var baksidan på ett gammalt vykort med liten bild pp kyrkan samt våra wordfeud nicks.. Vi spelar kopiösa mängder wf så lite kul att utmana släkt å vänner!
    Haha! Va kul! Jag är också inne på Vintage möter Geeky! Jag och min fästman ÄLSKAR Dr Who, Community och andra serier. Så vi ska försöka väva in dessa aspekter tror jag... Beror lite på vart bröllopet skall hållas. Vi har gott om tid på oss så det ska säkert klicka på plats. :)
  • SandraElisabet
    PoS skrev 2013-02-14 22:16:45 följande:

    Jaha, tjejer, hur går det för er?


    Jag har i dagarna börjat fundera på sånger under själva vigseln. Det är så mycket saker att tänka på så jag blir alldeles matt.


    Nu börjar i alla fall min "bröllopslåda" fyllas på sakta men säkert
    Jag har samlat ihop spetsgardiner i alla möjliga former och längder, måste dock hitta fler innan det är dags. Men det är kul att det börjar hända saker! Har även handlat fjädrar till min bukett, var jättefina vita "duniga" fjädrar och om de nu inte används till buketten så kan jag alltid använda de till påsk eller nåt i framtiden. Vill även ha typ strutsfjädrar i buketten. Har inte börjat titta efter broscher än men det ska jag göra när jag kommer iväg på loppis nästa gång. Jag har ju en bild i huvudet hur buketten ska se ut, om jag kommer lyckas vettesjutton haha!


    I lådan finns även lite silvriga detaljer samt glasburkar (gamla matburkar) som ska beklädas med spets.


    Ska använda tapet till inbjudningskorten, vi har ett par i källaren som inte riktigt matchar vårt färgtema men vad sjutton, det får gå ändå.


    Vad roligt att det går frammåt! :) Jag har bara tidningar och sådan inspiration... Inget konkret ännu, men som sagt det blir ju förmodligen bröllop 2014 så det finns gott om tid!
  • SandraElisabet
    Angelica och Engin skrev 2013-02-16 10:32:46 följande:
    sååå fin <3 vart har du köpt den och vad kostade den om man får fråga ???Drömmer
    Jag kan svara: Det är en underbar Jenny Packham klänning som heter "willow" Solig Google!
  • SandraElisabet

    Jag vet inte 100 men tror att prislappen för en sådan kostar mellan 40 och 50 000 sek... Ju mer glitter desto dyrare generelt. Det finns flagsjip store i UK London med flera, Oslo är närmaste staden med återförsäljare tror jag. All info finns på jennypackham.com :)

  • SandraElisabet

    Åh så snyggt Mimmi!!! Jag har tänkt mig något liknande! Drömmer Får se vad det blir i slutändan, beror på venue! Men jag gillar verkligen den du gjort!

    Haha, jag skrattar också när jag ser STD!!!! {#emotions_dlg.djavulsk} En ganska så olycklig förkortning vågar jag påstå...

  • SandraElisabet
    WinterWonderland skrev 2013-02-18 13:11:45 följande:
    preloved.co.uk.
    Finns massa liknande sidor. Jag har gjort så att jag lagt en handpenning och sen ska jag inom de närmaste veckorna åka över och prova den innan jag betalar resten. 
    Jag är egentligen orolig över två saker.
    1, klänningen är en stl 8 och jag är en stl 6. Det går självklart att ta in men jag vet inte hur bra det blir eller kommer kännas innan.
    2, Det syns inte jättebra på bilden men det är väldigt mycket bling på klänningen. Både fram och bak. Jag har aldrig riktigt gillat när det glittrar sådär men kanske när jag provar den så känns det rätt.
    Annars tror jag att jag måste sy upp en klänning. Har så svårt att hitta klänningar som passar. 
    Tack för tipset om hemsidan!! Det fanns mycket fint! :) Ska absolut också ha koll på den frammöver!
  • SandraElisabet

    Wow majja!!! Ser jättefint ut!! Verkligen! Solig

    Men ta ett steg bakåt så det inte blir för mycket. Av bilderna att dömma så ser det jättebra ut! Krångla inte till det mer... Det enda jag hade gjort med dukningen är att lägga till rosorna som du skrev och se till så böckerna du använder är så mörka som de på bilden. Lägg inte på band på bäckerna, låt dem va rustika. Det är precis det som är snyggt! Det tillför lite djup och mörka toner till dukningen. Det är viktigt med en fin balans mellan mörkt och gulligt då du har så mycket rosa tycker jag. Glad

    Strunta i mini-sanwitcharna också, håller med din fästman. Det låter mumsigt som tusan!

  • SandraElisabet
    majjja skrev 2013-03-27 20:47:59 följande:
    svart kofta (han har ju svart kostym)
    grön kofta (han har grön slips och barnen gröna band i midjan)
    rosa kofta (mina blommor och barnens skor är rosa)

    Vad tror ni?
    Ut och leta och prova och se vad du hittar innan du bestämmer dig för färg!
    Har du en klänning med markerad midja? Titta först efter koftor i rätt passform, sedan färg.... Solig
Svar på tråden Vintagebröllop?