Inlägg från: Yousofin |Visa alla inlägg
  • Yousofin

    Vintagebröllop?

    Vilka fina bilder... Vad ska ni ha för klänningar?

  • Yousofin

    Låter fint LinneaR. Jag tänker att spets ska vara ett genomgående tema på vårt bröllop, dock inte för mkt. Färgerna ska vara champagne, guld, ivory och rosa i många nyanser. Tänker ni ha vita dukar på borden eller hur gör ni?

  • Yousofin

    Jag beställde just tre olika spetslöpare, 2 m vardera från stil och stoff. Jag vill se och känna vilken som blir bäst till borden. www.stoffochstil.se/Katalog/Bolig.aspx&articleid=29742 Men jag vet inte riktigt vad som blir bäst under, några förslag på billiga dukar, vita, ivory.

  • Yousofin

    Winterwounderland kul med samma färger!! Vilken fin klänning du har hittat. Jag vet inte som sagt om vi ska ha jättelikt vintage men har snöat in på spets :) tycker att det finns så mkt fint. Jag tittar mkt på etsy.com och pinterest och får massor av inspiration. Skor tror jag kommer bli svårt för mig vill ha en låg klack högst 3-4 cm gärna champagne färgade och "stängd tå" eller vad man säger. www.coralbuy.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/P/i/Pic01651_5626_0.jpg Blommor tänker jag rosor champagne rosa ev vita, ska göra den själv.

Svar på tråden Vintagebröllop?