Inlägg från: WinterWonderland |Visa alla inlägg
  • WinterWonderland

    Vintagebröllop?

    Hej!
    Vi kommer att ha 20/30-tals glamour som tema (gissar att det räknas som vitage)! Har hittat drömklänningen i form av jenny packhams willow och tänker ha samma styling som tjejen på bliden. Längtar!!


  • WinterWonderland
    Yousofin skrev 2013-02-10 14:32:49 följande:
    Låter fint LinneaR. Jag tänker att spets ska vara ett genomgående tema på vårt bröllop, dock inte för mkt. Färgerna ska vara champagne, guld, ivory och rosa i många nyanser. Tänker ni ha vita dukar på borden eller hur gör ni?
    Jag har tänkt exakt samma färgpalett!! inte sett någon annan med de färgerna, jättekul! Hur tänker du med färg på blommor, klänning och skor?
  • WinterWonderland
    majjja skrev 2013-02-12 21:19:57 följande:
    Winterwonderand: åh jag dör nästan av avundsjuka. Sååå fin klämning
    Tack så hemskt mycket!
    Angånder underkjolen skulle jag nog satsat på pale pink. Jag tänker att eftersom det kommer vara så subtilt så kan det vara svårt att färgmatcha med något rätt litet (slipsen) som dessutom sitter på någon annan.
  • WinterWonderland
    stormhelen skrev 2013-02-15 10:59:32 följande:
    WinterWonderland skrev 2013-02-12 18:15:17 följande:
    Hej!
    Vi kommer att ha 20/30-tals glamour som tema (gissar att det räknas som vitage)! Har hittat drömklänningen i form av jenny packhams willow och tänker ha samma styling som tjejen på bliden. Längtar!!


    Den klänningen är super fin!


    Hade själv velat ha den, men har absolut helt fel kropp för den.


    Du kommer nog att bli jätte fin i den. =)


    Tack så hemskt mycket!!! Väntar med spänning på att min bröst ska krympa lite när jag drar ner på amningen. Förhoppningsvis kommer den sitta som en smäck då!
    Angelica och Engin skrev 2013-02-16 17:04:20 följande:
    Tusen tack va snällt att du ville hjälpa till Flörtmen ja vet märket å vad modellen heter har hittat en massa av samma designer vet inte vart jag skall köpa den och hur mycket den kostar dock Gråter

     
    Sprillans ny går den loss på drygt 40 000 precis som SandraElisabeth skriver. Jag har dock köpt min begagnad. Kostar ändå en slant men inte fullt så mycket.
  • WinterWonderland
    Angelica och Engin skrev 2013-02-16 22:50:48 följande:
    åh tack så vacker!! vart köpte du den begagnad? Drömmer
    preloved.co.uk.
    Finns massa liknande sidor. Jag har gjort så att jag lagt en handpenning och sen ska jag inom de närmaste veckorna åka över och prova den innan jag betalar resten. 
    Jag är egentligen orolig över två saker.
    1, klänningen är en stl 8 och jag är en stl 6. Det går självklart att ta in men jag vet inte hur bra det blir eller kommer kännas innan.
    2, Det syns inte jättebra på bilden men det är väldigt mycket bling på klänningen. Både fram och bak. Jag har aldrig riktigt gillat när det glittrar sådär men kanske när jag provar den så känns det rätt.
    Annars tror jag att jag måste sy upp en klänning. Har så svårt att hitta klänningar som passar. 
Svar på tråden Vintagebröllop?