Inlägg från: MH2014 |Visa alla inlägg
  • MH2014

    Vintagebröllop?

    majjja skrev 2013-02-11 12:15:26 följande:
    Vi kommer inte ha ett regelrätt vintagebröllop men influeras helt klart av det.
    Vi ska ha ett minbröllop med bara våra bästa vänner, fotograf, våra barn och vi då. Vi gifter oss i kyrkan, efer vigseln kommer vi ha ett afternoon tea i ett litet bibliotek. Biblioteket hör till kyrkan och för en billig peng kan man hyra det.
    Rummet är lagom stort för vårt sällskap och jag kommer duka med en bedårande servis med blommor och gulddekor, ha små snittar och finger sandwisjesm och en staplad mimitårta i två våningar, macarons, cakepops och fina glas med lemonad och färgglada papperssugrör.
    jag kommer ha en tea length klänning med inspiration av Mad Men och Audrey Hepburn, min blivannde ska ha en mörk kostym med väst, och grabbarna har finbyxor och skjorta och småtjejerna klänningar med massa tyll som påminner lite om min klänning.
    tänker att jag ska duka med massa ljusslingor, söta broderade servetter och gamla böcker för att ha tårtfarten på olika höjd. Täta buketter med rosor för rätta känslan av afternoon tea och ev en spetsduk över en vit duk för att få lite extra gammaldags charm över det stolarna är gröna stoppade ochär svåra att göra om på något sätt, så jag låter dem vara som de är och tar upp den gröna färgen blandat med rosa i dukningen känns de inte malplacerade.

    Tycker erat upplägg är sååååå vackert och mysigt!!


    Får man fråga vart det kommer att ske? vigseln alltså ;)

  • MH2014

    Just ja majja va ju du som fick tag på den underbara servisen för minimikronor :) såå avundsjuk!! Tycker biblioteket ser jätte fint ut och inte behöver pyntas så mycket ju! Gör som di tänkt med lite böcker för höjdnivå, kanske nån enkel snittblomma i små vaser mellan eller så... Hade kunnat haft sådant upplägg som du om jag visste vart det skulle kunna ordnas...?!.. Men vi har ju liknande fast på kvällen :) istället för fika mingelsnittar, istället för the och kaffe alkoholfria cocktails....hihi

  • MH2014

    Majja - inte från Örebro, en timma bort ;) tror du missförstod och det va inte meningen, menade mer att jag önskar man kunde hitta nå liknande här hemma :) tror vi kan få till det riktigt bra med vårt mingel/cocktail bröllop,,beroende på vilken plats vi väljer så kan man dra det hur långt som helst :)

  • MH2014

    Åh, är så glad!! U kan jag ansluta mig till denna tråd på riktigt :) Idag kom en bekräftelse på att kommunen godkänt vår vigsel och tillställning i ett museiföremål,,så nu kan vi göra upplägget precis som vi vill ha det! Lite vintage/cocktail/mingel aktigt...

  • MH2014

    PoS - berättar gärna när kontraktena är skrivna,,då vi vet säkert att inget kan snuva oss på mållinjen (förövrigt händer det mer än ofta just oss) :)

Svar på tråden Vintagebröllop?