Inlägg från: Kaffegrus |Visa alla inlägg
  • Kaffegrus

    Vintagebröllop?

    Jag kanske också passar in här. Är nog inte lika mycket vinatge som måmga andra, men lite.. Går nog mer mot modern vinatge, men älskar inspirationen här

    Jag kan ju dela av mig med mina inspirationsbilder:










    Jag får börja där så jag inte bombaderar hela tråden, men det finns ås himla mycket mer.

    SommarVinter: Jag hade samma problem som du. Klänningen blev inköpt före stilen blev bestämd. Och jag har haft sån sjuk beslutsångest. Till slut gjorde jag dock ett kollage för att se om min klänning skulle passa in i vintagetemat. Och det var inget problem alls. Tyckte det bröt av eller blev konstigt. Bara jättefint Slutligen beställde jag en annan ändå som passar bättre in i temat. Inte precis för att den skulle passa in, men jag gillar ju ändå den stilen, så då förälskade jag mig i en klänning därefter. Så nu har jag snart två..

    Bea: Din slöja är underbar!
  • Kaffegrus
    aviman skrev 2013-01-09 12:49:55 följande:
    Åh!
    Jag vill bara slänga in en bild från vigseln, den blev så himla vacker!
    Det hängde nejlikor, ljuslyktor och äpplen ovanför oss och vi stod i en vacker öppning inramad av juteväv.
    Det kändes så oerhört romantiskt och intimt. Allt var mörkt förutom det som lystes upp av de levande ljusen.

     


    Jag undrar om jag någonsin kommer känna mig så vacker igen Solig
    Hjälp, va snyggt! Älskar sista bilden. Måste spara den och visa till vår fotograf
  • Kaffegrus
    LinneaR skrev 2013-02-10 14:17:42 följande:


    Så himla coolt med de olika kopparna Hur många gäster är ni? Skulle gärna gjort något liknande, men vi är ca 70 gäster och det kan bli lite krångligt och dyrt :-/
  • Kaffegrus
    majjja skrev 2013-03-25 10:39:56 följande:
    Nu är det bara 2 veckor kvar :) börjar bli lite pirrigt 

    Testdukade hemma lite så som jag tänkt. Vi har ju det lilla pyttebiblioteket vi ska vara i och jag är osäker på om man kan dela bordet och ha ett bord med allt fika på, eller om vi måste ha allt på långbordet. Måste kolla det nån dag.
    Men jag hittade fina ljus på ica och blev lite hagalen och glömde bort det här med gröna inslag i dukningen. Men tror nog att det blir fint iallafall. 

    Ni får bortse den fula fläckliga och skrynkliga duken som jag har på bordet :D

    Insåg när jag kom hem att jag köpt ett ljus för lite, så det ska jag ta och ordna. Sen så tänkte jag eventuellt ha mer böcker i dukningen och kanske sätta sidenband runt, som ett "paket" liksom. Eller blir det too much? Bordet vi ska ha är ju ett långbord så vi har ju mer yta än vad som syns här. 


    Och så tänkte jag försöka hitta en fin ram utan glas och baksida och ha champagneglas i, ungefär som att de skulle stå på en bricka. Och så papperssugrör i fina färger och jordubbar i glasen. 
    Och så ska jag ta och köpa silkespapper så jag kan sätta upp lite pompoms i rosa, cerise och grönt. 

    Själva fikat blir : smörgåstårta, mini scones och olika marmelader och färskost, praliner, godis, bröllopstårta, macarons, cakepops, pommac, saft i glasflaskor, skumpa, kaffe och te.
    Tänkte göra små minisandwiches också men min blivnade tycker att det blir för mycket med tanke på smörgåstårtan.. vad tror ni?
    Det ska ju vara ett fika fast lite mer matig. Men ingen regelrätt bröllopsfest hela kvällen utan vi äter ju på restaurang sen på kvällen.  
    Men Gud, så himla fint! Riktigt genomtänkt och bra.
Svar på tråden Vintagebröllop?