Inlägg från: Loveit |Visa alla inlägg
  • Loveit

    Vintagebröllop?

    Jag hoppar in här då vi ska ha lantligt tema och ser att många av bilderna passar in. Jag har en del bilder som jag kan lägga upp när jag sitter vid datorn. Vad söker ni på när ni letar bilder? Jag får bara fram samma bilder när Jag söker så det är jätteroligt med nya :) Vi gifter oss om ett år men har redan köpt en skrivmaskin som vi tänkt ha som gästbok. 40kr på röda korset och den fungerar! :)

  • Loveit
    Schumeline skrev 2012-08-10 12:52:15 följande:
    bara undrar hur man ska lösa det med plocket. om nån orkar gå ut och plocka åt en liksom.eller plockade du själv? hann du med det? 

    Jag kommer be sambons kusiner (10-16år) och jag tror verkligen att de kommer hjälpa till. De har pratat om att vi borde gifta oss hur länge som helst och att de ser framemot att få hjälpa till med sånt där smått hehe
  • Loveit

    Här kommer det några bilder jag har i min mapp, många av dem har ni säkert redan sett men det skadar väl inte att se en extra gång? Flört

    Börjar med klänningen jag vill ha. Jag var/är lite osäker på om jag "kan" ha en så modern klänning med tanke på temat (lantligt). Eftersom jag förhoppningsvis kommer gifta mig en gång och jag önskar att få bära en mer "modern" brudklänning som är lite pluffsig så försöker jag kompinera med lite spets. Vad säger ni? Själv är jag kär i klänningen så jag kommer nog köra på den i alla fall hehe





    Vi kommer ha en skrivmaskin som gästbok.


    Den här bilden har jag snott här från BT men ni förstår hur bordsplaceringstavlan kommer se ut.



    Hästskor är så underbart fint. Tyvärr kommer vi inte köpa hästskor eller rengöra gamla, så det blir stenar istället som bordsplacering.


    Den här älskar jag! Vi kommer önska oss pengar i present till bröllopsresan så jag tycker att det här passar jättebra. Måste bara komma på något som jag kan dekorera med (så som hatten och skorna) som påminner om solresor och har lantligt/gammalt stuk. Tips?


    Godisbar kommer vi köra på, dock skippar vi favours. Tänker köpa godisburkar från IKEA som ligger ner och sedan fylla dem med gammaldags godis som går att beställa.


    Tanken var att samla en massa Bullens korv-burkar men blev besviken när jag såg att de är mer gulaktiga.


    Strutar av tårtpapper till godisbaren. Kommer knyta med naturfärgat snöre.
  • Loveit

    Sarus: hur gjorde du träskylten? Målade ni en vanlig planka och sedan texten med vitt eller hade plankan redan den bruna färgen? :) I helgen var vi hos svärföräldrarna. Hittade sammanlagt 4 gamla mjölkkannor som vi ska ha som dekoration. Hittade även en gammal jordglob som ska stå i "presentresväskan". Har nu bestämt oss för att köra vita knoppalakan och vita spetsgardiner över det, kommer nog bli jättefint! Vi ska ha lantligt tema :)

  • Loveit

    I helgen har vi varit på IKEA. Köpte några knoppalakan, godisburkar, glasflaskor och ramar till bordsnummer. Idag köpte jag en begagnad zinkbalja som vi ska ha öl/cider i, i baren. Kommer bli kanon!

  • Loveit

    Vad är det för tips? Jag är också ute efter spetsgardiner, har letat på second hand men tycker det är rätt dyrt där också (i samma prisklass som IKEA) jag hade tänkt ha knoppalakan under då borden är bruna och vill inte att det ska lysa igenom.. då blir det 19kr/lakan + spetsgardiner

Svar på tråden Vintagebröllop?