• Schume­line
    Äldre 9 Aug 18:49
    42055 visningar
    153 svar
    153
    42055

    Vintagebröllop?

    Fler än mej som tänker ha vintagetema!? 

  • Svar på tråden Vintagebröllop?
  • Schume­line
    Äldre 9 Aug 22:58
    #2

    det jag tänker mej är sån lite lantlig rustik av gammeldags, mycket spets mot säckvävstyg



    med gamla fina kakfat av olika slag 


    blandning av burkar och fina dekorationer


    bara det här liksom! en vacker tekopp på några gamla slitna böcker med pioner som ser handplockade ut


    och plåtburkar!! <3



    älskar ideen som namnskylt!


    eller såna här om man inte kan ha beige i dukarna


    såna här flaskor och burkar har jag redan börjat spara på!



    och det här är helt underbart! se ramarna! kärlek!


    eller detta! superromantiskt!


    såna här kan man göra själv!


    och det här är ju bara fööör fint!
  • Schume­line
    Äldre 9 Aug 23:01
    #3


    sån här vill jag ha håret!


    och det här är drömklänningen! älskar den!
    men jag ska använda min mammas brudklänning som jag ska få omsydd, så då går det inte. men den kommer vara helt i spets och lite 40tals. annars så är jag dödsförälskad i 20talet. hade helst haft nåt sånt, men..


    och en gammal bok att ha ringarna på! 
    åhh! jag kan sitta i timmar och bli inspirerad! vill ha allt! :Solig
  • Schume­line
    Äldre 9 Aug 23:25
    #7

    Vilken ide med tygremsorna! Den tror jag jag ska använda mig av :)) Och jättefina bilder! Imorn är det precis ett år kvar! Hurra!!! :)

  • Schume­line
    Äldre 9 Aug 23:29
    #8

    Hittade miljoner gamla dukar i linne och annat gammalt material hemma från farmor, alla olika nyanser vitt och mönstrat tyg som jag ska sy om till servetter :) gratis! Hoppas på att hitta såna beige dukar som var på några av bilderna överst, utan att det kostar så mycket. Om nån ser nåt säg till :) annars blir det nog att köpa burlapsremsa från ebay mot vita linnedukar. Och bara sparar på allt gammal jag kan hitta av prydnadssaker så sammansätter man det till nåt till slut :)

  • Schume­line
    Äldre 10 Aug 12:52
    #15

    å, superfint willow! lokalen vår hyr ut vita linnedukar till 65/st/6personer. 1000 spän då kanske. om jag hittar nåt som inte kostar så mycket mer och som man inte måster stryka, av hela dukar alltså, så slår jag till! annars så förlikar jag mig nog till som ni hade det. enkel och fiin lösning :) man kan också köpa remsor på ebay väldigt billigt
    det här är också fint om det blir spetstyg över linnedukarna :)



    jag ska också ha mycket handplockade blommor, brokigt, och olika uppsättningar på varje bord. bara undrar hur man ska lösa det med plocket. om nån orkar gå ut och plocka åt en liksom.
    eller plockade du själv? hann du med det?

     
  • Schume­line
    Äldre 11 Aug 14:06
    #17

    Ja, jag hoppas på att kunna fixa själv endel. Det kostar 6000 extra att ha lokalen dagen innan, vilket är oaktuellt bara för att duka. Men om den inte är bokad då fick vi ha den gratis. Vill nog inte hålla på med dukning själv på själva dagen, kanske man får visa släkt eller så hur man vill ha det så kanske de vill ställa upp :) Rustika träbord är ju drömmen :)

  • Schume­line
    Äldre 12 Aug 14:27
    #19

    olaulin: å va underbart i en gammal loge! jag var också ute efter det, men bor i ett annat land nu så jag hittade ingenting som verkade bra på internet.. var tacksam att hitta en lokal med tjusiga väggar i vitt sten och typ logtak i gammalt trä, så det kommer funka bra ändå tror jag.

    hörrni, jag funderade på de där kakbottnarna som namnbricka som jag postade i första inlägget. men det blir antagligen vita linnedukar för att slippa köpa in beige till 100 pers. kan det inte funka vitt på vitt? så har vi vita linneservetter i olika vitfärg med tygmönster, men så kan man ju ha andra beiga detaljer till. som en säckväv som löpare som grund för det beiga. hur kan det bli? eller blir det kostigt vitt på vitt sådär? var lite förtjust i de där kakformarna som namnskyltar, då tänkte jag göra något liknande som inbjudningskort så går det igen:
     



    och såna här till gästerna i kyrkan med rosblad i att kasta utanför kyrkan kanske:
     

Svar på tråden Vintagebröllop?